Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πανηλειακός: Θα «μιλήσει» η έδρα!

Πανηλειακός: Θα «μιλήσει» η έδρα!

Δύσκολη αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών

Συνεχίστηκε την Τετάρτη, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία της, η προετοιμασία του Πανηλειακού για την ιδιαίτερα κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής στο Στάδιο Πύργου (ώρα 3.00) στο Στάδιο Πύργου κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών. Κι έρχεται η ώρα των παικτών και του κόσμου (με τους οργανωμένους να έρχονται ακόμα πιο κοντά, στο κέντρο) για να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα της παραμονής στην κατηγορία!

Από τους έχοντες προβλήματα τραυματισμών, ο Δούλος μπήκε σε ατομικό πρόγραμμα, αλλά σχεδόν σίγουρα δεν προλαβαίνει, κι ο Παπαγεωργίου έκανε πιο εντατικό ατομικό, αλλά έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει. Όλοι οι υπόλοιποι πάντως είναι διαθέσιμοι για τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής.

Η προπόνηση της Τετάρτης έγινε στο βοηθητικό της Συντριάδας, ενώ αυτή της Πέμπτης θα είναι πρωινή (11.00 π.μ. στο Στάδιο Πύργου)

 

«Δώστε τα όλα!»

 

Το νόημα ήδη έθεσε κι ο πρόεδρος της ομάδας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού, εκ μέρους όλης της διοίκησης..

Ο Κ. Θεοδωρόπουλος χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση της Κυριακής ως μονόδρομο νίκης για την ομάδα του Πανηλειακού. Προς τους παίκτες έστειλε το μήνυμα ότι η διοίκηση πιστεύει σε αυτούς, όπως και στην τεχνική ηγεσία, και η επίτευξη του στόχου της παραμονής εξαρτάται από τους ίδιους.

«Πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να πάρει η ομάδα τη νίκη και να κάνει το σπουδαιότερο βήμα παραμονής. Ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός. Δώστε τα όλα την Κυριακή. Δείξτε στο …χορτάρι την αξία σας και τη μαχητικότητα σας, δείξτε κι εσείς εμπιστοσύνη στους εαυτούς σας, όπως δείχνει η ομάδα και οι φίλαθλοι σε σας», όπως επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Η διοίκηση όπως κι ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, περιμένουν από τους παίκτες να δείξουν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά πως έχουν αντιληφθεί  τη βαθμολογική θέση η οποία πλέον απαιτεί νίκες, ειδικά μέσα στον Πύργο.

 

Με 10 ευρώ εισιτήριο στις Θύρες «8», «9», «10» - Εκεί και οι οργανωμένοι

 

Το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού που περιμένει το παιχνίδι της Κυριακής, προκειμένου να παρευρεθεί στο Στάδιο Πύργου, είναι ήδη πολύ μεγάλο και αυξάνεται καθημερινά. Και στη δημιουργία του ανάλογου κλίματος «μπροστάρηδες» θα είναι και πάλι τα μέλη του Συνδέσμου και του Κλαμπ Φίλων της ομάδας, που ετοιμάζουν τη δική τους κινητοποίηση. Η θέση τους στην κερκίδα θα είναι αυτή τη φορά στις Θύρες «9» - «10». Δηλαδή στην απέναντι (από τα «επίσημα») πλευρά, που συνήθως έμενε κλειστή ως τώρα. Και στην οποία θα τοποθετηθούν και όλα τα εισιτήρια των 10 ευρώ.

Αυτά των 10 ευρώ θα είναι για τις Θύρες «8», «9», «10». Δηλαδή αυτή τη φορά δε θα ανοίξει η Θύρα «2» αλλά όλη η απέναντι (από τα «επίσημα») πλευρά, που είναι και πιο κεντρική, σύμφωνα με την απόφαση της διοίκησης.

Ενώ για τις άλλες που θα είναι ανοιχτές (όπως η "3", η "4", και η "5") η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ.

Από τη διοίκηση του Πανηλειακού εξακολουθεί να ισχύει η προτροπή προς τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, αν έχουν τη δυνατότητα και επιθυμούν, στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας, να κόψουν ένα μεμονωμένο εισιτήριο στον κυριακάτικο αγώνα (αλλά και στους εντός έδρας που θα απομένουν), χωρίς να κάνουν χρήση των διαρκείας τους.

Θα υπάρχει  - όπως έχει καθιερώσει η διοίκηση - ΔΩΡΕΑΝ είσοδος όλων των μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου (και όλων των παιδιών ανάλογης ηλικίας), ενώ θα υπάρχουν και φοιτητικά εισιτήρια των 5 ευρώ (αυστηρά και μόνο με την επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας).

Επίσης 5 ευρώ θα είναι τα εισιτήρια για τους οργανωμένους φίλους της ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports