Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με το τζιπ του στην θέση των Ατόμων με Αναπηρία

Πάτρα: Με το τζιπ του στην θέση των Ατόμ...

Όταν η προσωπική μας εξυπηρέτηση μπαίνει πάνω απ' όλα

Η ώρα ήταν 21:30 χθες το βράδυ στο κέντρο της Πάτρας. Ο οδηγός ενός ασημί τζιπ ανάβει αλάρμ και παρκάρει σε μια θέση που είναι εμφανώς σηματοδοτημένη ως θέση που προορίζεται για τα Άτομα με Αναπηρία.

Πρόκειται για την θέση που βρίσκεται ακριβώς έξω από το ΚΕΠ της οδού Βότση (φωτό). Ο οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητό του, και σαν να μην συμβαίνει τίποτα, αρχίζει ν’ απομακρύνεται.

Το γεγονός τραβάει την προσοχή γνωστού συμπολίτη που τυχαία βρίσκεται στο σημείο την στιγμή εκείνη. Ο συμπολίτης επισημαίνει στον παρανομούντα οδηγό πως δεν επιτρέπεται να παρκάρει στην συγκεκριμένη θέση κι εκείνος αντί ν’ αντιληφθεί το λάθος του, και να πάρει το Ι.Χ. από εκεί, του επιτίθεται φραστικά.

«Εσένα τι σε νοιάζει; Τροχονόμος είσαι;», του λέει. «Είμαι κάτοικος αυτή της πόλης. Η θέση που καταλαμβάνετε είναι για ΑΜΕΑ» του απαντά ο συμπολίτης. Εκείνος όμως συνεχίζει τις «φθηνές» του δικαιολογίες και φθάνει στο σημείο να υποστηρίζει πως η ταμπέλα ισχύει μέχρι τις 21:00.

Δηλώνει μάλιστα θιγμένος από την «επίθεση» του συμπολίτη και απομακρύνεται για να κάνει την δουλειά του, χωρίς βέβαια να παρκάρει το τζιπ του αλλού.

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό της τρέλας που ζούμε καθημερινά στην Πάτρα και δυστυχώς δεν είναι το μόνο. Είναι κι αυτός ένα από τους λόγους που κάνει τα ΑμεΑ της πόλης να νιώθουν πως δεν ανήκουν πραγματικά στην τοπική μας κοινωνία. Η ευθύνη γι’ αυτό βαραίνει τους πάντες, όχι μόνο τους ιθύνοντες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις