Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κίνα: Γλίτωσε τον βιασμό λέγοντας ότι έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό

Κίνα: Γλίτωσε τον βιασμό λέγοντας ότι έχ...

Ο επίδοξος βιαστής της, την πίστεψε και συνελήφθη

Μία γυναίκα στην Κίνα κατάφερε να τρομάξει τον επίδοξο βιαστή της λέγοντάς του ότι είναι από τη Γουχάν, προσποιούμενη ότι έχει μολυνθεί από τον κοροναϊό. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 25χρονος, ο οποίος διαμένει στην ίδια πόλη με το θύμα, εκείνο το βράδυ είχε φύγει από το σπίτι του με σκοπό τη ληστεία. Αφού διέρρηξε το σπίτι της γυναίκας και διαπίστωσε ότι ήταν μόνη της επιχείρησε να την βιάσει. 

Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει ότι μόλις είχε επιτρέψει από τη Γουχάν και πως έχει μολυνθεί από τον κοροναϊό. Όταν άκουσε τα όσα είπε η γυναίκα,  ο 25χρονος τρόμαξε και το τράπηκε σε φυγή, έχοντας αποσπάσει ήδη από την γυναίκα όσα μετρητά βρήκε. 

Η γυναίκα κάλεσε άμεσα την αστυνομία ωστόσο, παρά το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του, στην αρχή κατάφερε να ξεφύγει. Όπως είπαν οι αξιωματικοί, η αναγνώρισή του ήταν δύσκολη καθώς όλοι οι κάτοικοι της πόλης φορούσαν ιατρικές μάσκες προκειμένου να προφυλαχθούν από τον κοροναϊό. Τελικά ο 25χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, λίγο αργότερα. Παραδέχτηκε την ενοχή του και πλέον κρατείται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις