Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η πλατεία στις εργατικές κατοικίες της Λεύκας στολίστηκε χριστουγεννιάτικα

Η πλατεία στις εργατικές κατοικίες της Λ...

Τα παιδιά που θα πουν τα κάλαντα στο σύλλογο της συνοικίας θα τα περιμένει το δένδρο με τις σοκολάτες!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανοιχτής Κοινότητας Έρευνας , πληροφόρησης και πολιτισμού «Πάτρα Ζώνη 14» στη Λεύκα καθώς και οι κάτοικοι της Περιοχής  με ανακοίνωσή τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους  «στους εργαζόμενους του Δήμου Πατρέων  και ιδιαιτέρως  τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη, οι οποίοι  μετέτρεψαν έναν σκουπιδότοπο 4 στρεμμάτων περίπου σε ένα  χάρμα ιδέσθαι.  Ένα πράσινο χαλί που μετατρέπεται μέρα με την μέρα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, μια μεγάλη παιδική χαρά και βέβαια ένας πολυχώρος  δημιουργικής απασχόλησης  για μικρούς μεγάλους.

Επιπρόσθετα ευχαριστούμε θερμά τον Καρναβαλικό Οργανισμό που ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας ώστε από φέτος στο χώρο να τοποθετηθούν χριστουγεννιάτικα στοιχεία στολισμού. Η Γειτονιά, η Περιοχή μας, οι Συμπολίτες μας για πρώτη φορά νιώθουν ότι Χριστούγεννα δεν είναι μόνο το κέντρο της Πόλης.

Τα ως άνω είναι μια απλή και επιγραμματική διάσταση της πραγματικότητας, με την νέα χρονιά όπου και θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του νέου καταστατικού του Συλλόγου μας θα παρουσιασθεί όλο το οδοιπορικό μας».

Για τους μικρούς φίλους που θα επισκεφτούν το σύλλογο για τα κάλαντα τις παραμονές (Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων) θα τους περιμένει το δέντρο με τις σοκολάτες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις