Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το Μαξίμου «αδειάζει» το Υπουργείο Άμυνας για τον διάλογο με την Τουρκία

Το Μαξίμου «αδειάζει» το Υπουργείο Άμυνα...

Διαψεύδει το πρωθυπουργικό περιβάλλον τον Υπουργό Άμυνας

Τι συμβαίνει τελικά με τον διάλογο της Ελλάδας με την Τουρκία για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης; Το απόγευμα της Τρίτης, με τηλεγράφημά του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που υπάγεται διοικητικά στο Μέγαρο Μαξίμου, μετέδωσε τηλεγράφημα σύμφωνα με το οποίο: «Παγώνει μέχρι νεωτέρας κάθε διάλογος σχετικά με τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία». Το Αθηναϊκό Πρακτορείο επικελείτο ως πηγή της διαρροής πηγές του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.

Λίγο αργότερα όμως, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου… διέψευσαν τις διαρροές του Υπουργείου Αμύνης. Όπως αναφέρει σε νεότερο τηλεγράφημά του το ΑΠΕ: «Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, η ελληνική κυβέρνηση δεν έθεσε θέμα παγώματος των ΜΟΕ με την Τουρκία.»

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής ανευθυνότητα

«Πρωτοφανή ανευθυνότητα» καταλογίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, σε σχέση με τη διαρροή περί παγώματος των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία.
«Παραμονή της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο, το υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας ανακοινώνει πάγωμα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία, και λίγες ώρες αργότερα, από το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέεται σε ΜΜΕ ότι το ΥΠΕΘΑ έχει μαύρα μεσάνυχτα και ότι τα ΜΟΕ συνεχίζονται κανονικά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. «Αυτή δυστυχώς δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης» συμπεραίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει πως «τα εθνικά θέματα και ιδίως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να τη χειρίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τέτοια πρωτοφανή ανευθυνότητα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις