Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διάρρηξη στο σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Διάρρηξη στο σπίτι του Οικουμενικού Πατρ...

Τρεις οι δράστες όπως τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Τρεις μασκοφόροι εισέβαλαν και διέρρηξαν το σπίτι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου το βράδυ του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη, την ώρα που ο Παναγιότατος, παρευρισκόταν σε κοινωνική εκδήλωση της ομογένειας. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι τρεις δράστες έψαξαν το σπίτι του Πατριάρχη, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι αφαίρεσαν κάτι από αυτή.

Την είδηση φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα της ομογένειας «Ανατολή», η οποία αναφέρει ότι το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, η οποία αναζητεί τα ίχνη των διαρρηκτών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα η οικία του Παναγιότατου βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών φυλασσόμενων από ιδιωτική ασφάλεια. Είναι εύλογο να προκληθούν ερωτήματα για τον τρόπο που κατάφεραν οι διαρρήκτες να δράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το προσωπικό της ιδιωτικής ασφάλειας.

Επειδή στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αρκετές περίεργες διαρρήξεις σε οικίες και γραφεία διακεκριμένων ομογενών, είναι εύλογες οι συνειρμικές σκέψεις για το συμβάν.

Το ερώτημα που τίθεται μετά την τελευταία διάρρηξη, είναι εάν το πανίσχυρο κράτος της Τουρκίας μπορεί να παρέχει επαρκή ασφάλεια στον Οικουμενικό Πατριάρχη και τον ιδιωτικό του χώρο, που είναι και η οικία.

Για τους παραπάνω λόγους αναμένεται με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της έρευνας που διεξάγει η αστυνομία για τους διαρρήκτες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις