Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αρχές Φεβρουαρίου στις αίθουσες τα "Αρπακτικά πτηνά και η Φαντασμαγορική χειραφέτηση της Χάρλει Κουίν"

Αρχές Φεβρουαρίου στις αίθουσες τα "...

Βασίζεται σε ήρωες της DC Comics και παίζει η Μάργκοτ Ρόμπι

Μαζί με την έξοδο της στις ΗΠΑ θα δούμε στις 6 Φεβρουαρίου 2020 στις Ελληνικές αίθουσες, σε διανομή της Tanweer, την ταινία “Αρπακτικά πτηνά και η Φαντασμαγορική χειραφέτηση της Χάρλει Κουίν - Birds Of Prey And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn” σε σκηνοθεσία της Κάθι Γιάν και σενάριο Κριστίνα Χόντσον.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Μάργκοτ Ρόμπι που είναι και εκ των παραγωγών στο ρόλο της Harley Quinn από το «Suicide Squad» της DC Comics. Ακόμα παίζουν οι Μάρι Ελίζαμπεθ Ουίνσταντ, Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ, Ρόζι Περέζ, Κρις Μεσίνα, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και Έλα Τζέι Μπάσκο.

Η 29χρονη Μάργκοτ Ρόμπι (“Εγώ, η Τόνια”, «Κάποτε στο…Χόλιγουντ») επιστρέφει ως Χάρλεϊ Κουίν, δίπλα στην Μάρι Ελίζαμπεθ Ουίνσταντ (“10 Cloverfield Lane”, “Fargo”), που υποδύεται την Huntress.

Στην ταινία που είναι η 8η ταινία της Dc Comics (του διευρυμένου σύμπαντος της DC) παίζουν επίσης οι Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ (HBO “True Blood”) που υποδύεται την Black Canary, Ρόζι Περέζ (“Άτρωτος”, “ Κάτι πιο ποπ 2”), ως Renee Montoya, Κρις Μεσίνα (“Επιχείρηση: Argo”, “Αιχμηρά Αντικείμενα”), που παίζει τον Victor Zsasz και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ (“Δόκτωρ Ύπνος”, “Trainspotting”), που υποδύεται τον Roman Sionis. Η πρωτοεμφανιζόμενη Έλα Τζέι Μπάσκο πρωταγωνιστεί επίσης ως Cassandra “Cass”.

Το σενάριο είναι της Κριστίνα Χόντσον (“Bumblebee”) και βασίζεται σε χαρακτήρες της DC. Την παραγωγή έχει η Μάργκοτ Ρόμπι μαζί με τους Μπράιαν Ανκελες και  Σου Κρολ.

Διευθυντές παραγωγής είναι οι Γουόλτερ Χαμάντ, Γκάλεν Βάισμαν, Τζέοφ Τζονς, Ντέιβιντ Άγε και Χανς Ρίτερ. Η Cathy Yan έχει γράψει και σκηνοθετήσει το «Dead Pigs» που ήταν και το ντεμπούτο της σε φιλμ μεγάλου μήκους, το οποίο και γυρίστηκε στην Σανγκάη.

Η δημιουργική ομάδα πίσω από τις κάμερες συμπεριλαμβάνει το διευθυντή φωτογραφίας Μάθιου Λιμπατίκ (“Ένα Αστέρι Γεννιέται”, “Venom”), το σκηνογράφο Κ. Κ. Μπάρετ (“Her”), τον μοντέρ Τζέι Κάσιντι (“Οδηγός διαπλοκής”, “ Οδηγός Αισιοδοξίας ”), τον μοντέρ Έβαν Σιφ (“John Wick 2 & 3”) και τη σχεδιάστρια κοστουμιών Έριν Μπέναχ (“Ένα Αστέρι Γεννιέται ”).

Η μουσική είναι του Ντάνιελ Πέμπερτον (“Spider-Man: Μέσα στο αραχνο-σύμπαν”).

Την ταινία «Birds Of Prey And The Fantabulous Emancipation Of One Harley Quinn» αναμένεται να την δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture