Αρνητικόςς πρωταγωνιστής ο ρέφερι ο οποίος έκρινε το παιχνίδι
Αγκαλιά με το πρωτάθλημα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη που κατάφερε εναντίον του Παναθηναϊκού μέσα στο φαληρικό γήπεδο με 2-1. Μεγάλα - και δικαιολογημένα- παράπονα έχει ο Παναθηναϊκός από τη διαιτησία του κ. Καλόπουλου.
Το σκορ άνοιξε ο Μιραλάς στο 20' μετά από έξοχη κομπίνα με τον Ιμπαγάσα σε εκτέλεση φάουλ. Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκίς ανέκτησε τα ηνία του αγώνα και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση, και στη λήξη του ημιχρόνου οι "πράσινοι" ζητούν πέναλτι μετά από χέρι του Τοροσίδη το οποίο δε δόθηκε.
Ο Παναθηναϊκός ισοφάρησε με το Λέτο στο 58' μετά από εκτέλεση φάουλ και κακή εκτίμηση της φάσης από τον Πάρντο. Στο 82, ο Κώστας Κατσουράνης σκόραρε βάζοντας μπροστά τον Παναθηναϊκό, με το -κανονικό- γκολ του να ακυρώνεται κακώς ως οφσάιντ.
Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, στο 91' ο Τζιμπούρ από κοντά έδωσε το ντέρμπι στον Ολυμπιακό, ωστόσο στη φάση του γκολ συμμετείχε ο Πάντελιτς του οποίου η θέση αμφισβητείται ως οφσάιντ. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε ο Τοροσίδης.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












