Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άλλαξε εικόνα ο Έσπερος στο κέντρο της Πάτρας - ΦΩΤΟ

 Άλλαξε εικόνα ο Έσπερος στο κέντρο της ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Εργασίες βαφής και καθαρισμού στους χώρους του Έσπερου

Μια πολλή καλύτερη εικόνα αντικρίζουν πλέον οι Πατρινοί που κινούνται στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας. Ο Έσπερος φρεσκαρίστηκε, αφαιρέθηκαν πανό, αφίσες και γενικότερα ο χώρος καθαρίστηκε. Απομένουν κάποιες τελευταίες πινελιές έτσι ώστε να παραδοθεί ανακαινισμένος.

Ο «Έσπερος» ένα σημείο αναφοράς του ιστορικού κέντρου της αχαϊκής πρωτεύουσας, το ωραιότερο αίθριο τα πρώτα χρόνια της ανακαίνισής του, ήταν σε κακό χάλι το προηγούμενο διάστημα. Οι τοιχοποιία κατέρρεε, μισοκολλημένες αφίσες κρέμονταν σε διάφορα σημεία, ακαθαρσίες ζώων, κακόγουστα γκράφιτι, χαλασμένες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και σκισμένες τέντες ήταν όσα συναντούσε ο περαστικός μέσα η έξω από τον χώρο.

Εάν σε όλα αυτά προστεθούν και τα δεκάδες μηχανάκια που καθημερινά παρκάρουν επί του πεζοδρομίου αλλά και στο εσωτερικού του Εσπέρου δυσκολεύοντας τους πεζούς, αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της ασχήμιας που είχε το σημείο.

Στον Εσπερο ακόμη παραμένουν οι σκαλωσιές από τις πρόσφατες εργασίες. Οταν ολοκληρωθούν ο χώρος θα παραδοθεί στην καλύτερη δυνατή εικόνα. Οι περισσότεροι ωστόσο εκφράζουν την ανησυχία τους πως δεν θα αντέξει για πολύ...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις