Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ραφήνα – Ρίχτηκαν στη μάχη οι πυροσβέστες

Υπό έλεγχο η φωτιά στη Ραφήνα – Ρίχτηκαν...

Οι πρώτες φωτογραφίες από την περιοχή

Τις τραγικές μνήμες από την καταστροφική φωτιά στο Μάτι, ξύπνησε η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης κοντά στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της διασταύρωσης για Ραφήνα. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής, άνδρες της οποίας ρίχθηκαν στη μάχη με τις φλόγες, αποτρέποντας την επέκταση της φωτιάς, η οποία τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 17:00.

Στη μάχη της κατάσβεσης ρίχτηκαν 62 πυροσβέστες με 48 οχήματα, καθώς και το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, τέσσερα ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Για προληπτικούς λόγους διακόπηκε από την Αστυνομία η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Καθησυχαστικός για τη φωτιά εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Άλλη Διάσταση». «Η φωτιά ήταν αρκετά μεγάλη. Κινητοποιήθηκαν έγκαιρα οι δυνάμεις του δήμου Ραφήνας και της Πολιτικής Προστασίας με τα πέντε οχήματα και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ήρθαν μεγάλες δυνάμεις. Αυτή την στιγμή έχει ελεγχθεί πλήρως. Δεν κινδύνευσαν σπίτια, δεν κινδυνεύουν πλέον όπως και ανθρώπινες ζωές φυσικά. Το προλάβαμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ραφήνας.

Δείτε φωτογραφίες από τη Eurokinissi.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις