Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλαλητήριο για τα σκουπίδια στην Αιγιάλεια την Τετάρτη

Συλλαλητήριο για τα σκουπίδια στην Αιγιά...

Στην Πλατεία Αγίας Λαύρας

Παναγιάλειο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην Αιγιάλεια από τη συσσώρευση τόνων σκουπιδιών στους δρόμους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Αίγιο. Το συλλαλητήριο διοργανώνει Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Συλλόγων της Αιγιάλειας που καλεί ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών στις 11 το πρωί, στην πλατεία Αγίας Λαύρας τους Φορείς και Συλλόγους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την ενημέρωση και συμμετοχή των μελών τους.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης εντάσσεται και η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 13.30 μετά το πέρας της συγκέντρωσης. 

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιγιαλείας συμμετέχει στο Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ. στην Πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, απαιτώντας την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών και την προώθηση οριστικής και βιώσιμης λύσης.
Οι δημότες της Αιγιάλειας δικαιούνται καθαρή πόλη. Η υγεία τους δε μπορεί να εκτίθεται σε κίνδυνο. Το συλλαλητήριο πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για πιο αποτελεσματική παρέμβαση των φορέων της Αιγιάλειας καθώς και για την εξεύρεση μιας οριστικής λύσης στο πρόβλημα των σκουπιδιών.
Τα φαρμακεία της Αιγιάλειας θα κλείσουν τη Τετάρτη στις 11.00 π.μ. ώστε οι φαρμακοποιοί να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο. Τα έκτακτα περιστατικά θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις