Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Αθηνά Οικονομάκου περνάει βασιλικά στις ιπποδρομίες του Άσκοτ

Η Αθηνά Οικονομάκου περνάει βασιλικά στι...

Η δημοφιλής ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου είναι καλεσμένη στο Royal Ascot από εταιρεία ρολογιών και ανέφερε πως κατάφερε να δει από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ

Στις διάσημες βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ στο Λονδίνο βρέθηκε και η Αθηνά Οικονομάκου, η δημοφιλής  ελληνίδα ηθοποιός.  Οι ιπποδρομίες του Άσκοτ, μια από τις σημαντικότερες βασιλικές εκδηλώσεις στη Βρετανία, συγκεντρώνουν κάθε χρόνο πληθώρα καλεσμένων από τον επιχειρηματικό κόσμο και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και αριστοκρατίας ενώ γίνονται θέμα για τα ογκώδη καπέλα που κατά παράδοση επιλέγουν οι κυρίες.

 Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στις ιπποδρομίες, είδε από κοντά τη Βασίλισσα Ελισάβετ που δίνει το παρών στην εκδήλωση και μοιράστηκε την εμπειρία της στο Instagram.

 

Η δημοφιλής ηθοποιός είναι καλεσμένη στο Royal Ascot από εταιρεία ρολογιών και ανέφερε πως κατάφερε να δει από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ.

 

Μαζί της βρίσκεται και η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά. Εκτός από τις ιπποδρομίες είχε τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στους βασιλικούς στάβλους.

πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight