Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το μεσημέρι η κηδεία του 27χρονου Διονύση - Σε κατάσταση σοκ οι γονείς και η αρραβωνιαστικιά του

Το μεσημέρι η κηδεία του 27χρονου Διονύσ...

Ο άτυχος νέος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο

Στερνό αντίο σήμερα στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων του Α’ δημοτικού κοιμητηρίου της Πάτρας στον 27χρονο Διονύση Βούτο που έφυγε από τη ζωή όταν η μηχανή που οδηγούσε το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Ακρωτηρίου συγκρούσθηκε με ΙΧ.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο 27χρονος εκτινάχθηκε από τη μηχανή του στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές και θωρακικές κακώσεις.

Αν και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίον, δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Ο 28χρονος διανομέας, εργαζόταν σε ταχυφαγείο στα Δεμένικα τον τελευταίο χρόνο, τον είχε πάθος με το κυνήγι και λάτρευε τα ζώα.

Ανείπωτος ο πόνος της ξαφνικής και αναπάντεχης απώλειας για τους γονείς του Σήφη (από το Ζαβλάνι) και Δωροθέα, για την αδελφή του Ιωάννα, και την αρραβωνιαστικιά του Ελένη Γκότση, με την οποία έμεναν μαζί στο Μπεγουλάκι .

 

Στο προφίλ του στο facebook φίλοι του τον αποχαιρετούν με συγκινητικά μηνύματα

Μετά σου λέει υπάρχει θεός.
Κάθε χρόνο μας πέρνεις από έναν καλό παράδεισο αδερφέ μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου να μας προσέχεις από κει ψηλά μαζι με τους υπόλοιπους..

 

Καλο παραδεισο Διονυση μου ο Θεος να αναπαυσει την ψυχουλα σου.

 

Καλό ταξιδι.Καλο παράδεισο φιλαρακι μου

 

Τα λόγια είναι περιττά..Καλο παράδεισο...Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου

 

Τέτοιες ώρες τα λόγια στερεύουν...ίσως Αυτός ξέρει γιατί πέρνει μαζί του τέτοιους αγγέλους..πέρναγες από το μαγαζί λέγαμε για τα κυνήγια μας για τα σκυλιά μας...το χαμόγελο σου ρε μάγκα θα μου μείνει...

 

Καλό παράδεισο Σακαρε..ο θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου φιλαράκο Μ..ήσουν πολύ καλό παιδί αλλά ο θεός δεν τα βλέπει αυτά...τώρα θ είσαι ένας άγγελος στον ουρανό που θ μας φυλάει.. συλλυπητήρια στην οικογένεια σου.

 

 Καλό παράδεισο φιλαράκι ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου!????????

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις