Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιμνημόσυνη δέηση στην Πάτρα για τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο - ΦΩΤΟ

Επιμνημόσυνη δέηση στην Πάτρα για τον Κω...

Από τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών

Για 54η χρονιά ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Αχαΐας, πραγματοποίησε επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη του τελευταίου Αυτοκράτορα του Βυζαντίου, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Η δέηση τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγ. Παρασκευής στην άνω πόλη. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ ΑΧΑΊΑΣ, έφεδρος Υπολοχαγός κ. Αρβανίτης Δημήτριος. Ποίημα απήγγειλε ο ποιητής, ζωγράφος κ. Μπαλτόπουλος Νικόλαος, ο οποίος εχει φιλοτεχνήσει και την εικόνα του Αυτοκράτορα.

Στην συνέχεια εν πομπή μεταβήκαμε στην πλατεία Μαρούδα, όπου στην προτομή του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου κατέθεσαν στεφάνια, εκ μέρους του ΣΕΑΝ ΑΧΑΙΑΣ, ο πρόεδρος κ. Αρβανίτης Δημ. , εκπρόσωπος της ΑΠΟΕΑ Ο κ. Γιαννόπουλος Χαράλαμπος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κουτρουμάνης Γεώργιος και ο εκπρόσωπος της "ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ" κ. Αχιλλεόπουλος Πέτρος.

θερμά ευχαριστούμε τους "ΜΩΡΑΪΤΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ" οι οποίοι αποτέλεσαν το τιμητικό Άγημα που παρ έστεκε την εικόνα και την προτομή του Τελευταίου Αυτοκράτορα.

Την ήμερα μνήμης τίμησαν με την παρουσίας τους, ο Αντ/σχης Παπαναστασόπουλος ΥπΔκτης του ΚΕΤΧ  εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Ο γενικός γραμματέας Ένωσης Αποστράτων αξ/κων κος Δημητρακάκης Θεόδωρος, ο έφεδρος Αξιωματικός και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ Νικολόπουλος Νικόλαος με ομάδα υποψηφίων συμβούλων του, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο έφεδρος Αξιωματικός κ. Μπελεγρής Νικολαος.

Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Καραμανδανείου Νοσοκομείου, ο "Αγ. Στυλιανός"ο έφεδρος αξιωματικός κ. Γραμματίκας Γεώργιος,Τον σύλλογο αποστράτων Αστυνομικών η Αντιπρόεδρος κ. Ευσταθία Γιαννιά. Τον προσφυγικό Μικρασιατικό Σύλλογο Γηροκομείου "Παναγία η Γηροκομίτισσα" η Γ.Γραμματέας κ. Τσαγγαρά Κωνσταντίνα.
Τελετάρχης της ημέρας μνήμης ήταν ο Γ. Γραμματέας του ΣΕΑΝ ΑΧΑΪΑΣ Έφεδρος Ανθλ/γος κ. Γαλάνης Σωτήριος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις