Κέρδισε 2-1 στον ημιτελικό τον Διαγόρα - Ραντεβού στον τελικό με το Ζαβλάνι
Ο Τριταιϊκός είναι τελικά η ομάδα, που θα συναντήσει το Ζαβλάνι στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, καθώς επικράτησε 2-1 του Διαγόρα στο γήπεδο των Βραχνεϊκων, στον δεύτερο ημιτελικό του θεσμού.
Το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Τριταίας ο Κορρές με κεφαλιά μετά από καλοχτυπημένη φάουλ του Γραμματικόπουλου. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ που σημείωσε ο Αθανασίου. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου και πάλι ο Κορρές, στέλνοντας την ομάδα του στο τελικό.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Θωμάς, Ντινόπουλος, Μπίζος, Αθανασίου, Σαραμαντάς, Δασούρας, Αρβανίτης, Κότσα, Μπενέτος, Κωστής (43’ Παρίσης), Μικελάτος.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ: Τσάκωνας, Παναγόπουλος, Νικολόπουλος, Κορρές, Βλαχάκης, Σπανός, Βουρλούμης, Ν.Γραμματικόπουλος, Μιχαηλίδης, Μπουρλάκης, Μελετίδης
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










