Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέλος οι βροχές από σήμερα - Έρχονται 33αρια από το Σάββατο και μετά

Τέλος οι βροχές από σήμερα - Έρχονται 33...

Ο καιρός θα αρχίζει να θυμίζει ... καλοκαίρι

 

Μετά τη «Νεφέλη», που προκάλεσε πολλά και σοβαρά προβλήματα σχεδόν σε όλη τη χώρα, από χθες το βράδυ ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Μάλιστα, η θερμοκρασία θα ανέβει σημαντικά τις επόμενες μέρες.

Ειδικότερα, από σήμερα το βράδυ τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ταλαιπώρησαν τη χώρα αρχίζουν να περιορίζονται, και σήμερα, αναμένονται κάποιες σποραδικές βροχές μόνο στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα -και αυτές μέχρι το απόγευμα.

Η θεαματική βελτίωση του καιρού θα έρθει, ουσιαστικά, από το Σάββατο, με τη μέγιστη θερμοκρασία να σκαρφαλώνει μέχρι τους 30-31 βαθμούς.

Την Κυριακή προβλέπονται, επίσης, μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη χώρα. Στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας ο καιρός θα είναι αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα διατηρηθούν στα ίδια επίπεδα, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει 33 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα και 30 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη.

Δευτέρα και Τρίτη αναμένεται επίσης πολύ καλός καιρός, με τη θερμοκρασία να διατηρείται στα ίδια υψηλά επίπεδα και τους ανέμους να πνέουν ασθενείς έως 5 μποφόρ στα πελάγη. Όσο για τη θερμοκρασία αναμένεται να φθάσει και τους 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις