Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παναγίας Αλεξιώτισσας η Μαγδαληνή Τσουκαλά που έφυγε στα 86 της χρόνια

Κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Παναγίας Αλεξι...

Ήταν η γιαγιά του δημοσιογράφου Χρήστου Σταθόπουλου

Στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018 κηδεύτηκε από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών η Μαγδαληνή Τσουκαλά που έφυγε από τη ζωή στα 86 της χρόνια. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί πήγαν έως την Παναγία Αλεξιώτισσα να πουν το «ύστατο χαίρε» και να συνοδεύσουν την γυναίκα στην τελευταία της κατοικία.

Η εκλιπούσα όπως έγραψε η εφημερίδα «Η Γνώμη» των Πατρών ήταν μία ευαίσθητη ψυχή, προστάτιδα όχι μόνον της οικογένειάς της αλλά των ανθρώπων που χρειάζονταν στήριξη. Έσβησε ήρεμα και γαλήνια, την Τρίτη 12/6 το απόγευμα, στα 86 της, ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Είχε γεννηθεί στη Γαστούνη Ηλείας, όπου και έζησε τα παιδικά της χρόνια. Σε νεαρή ηλικία ήρθε στην Πάτρα όπου και πέρασε όλη της τη ζωή. Ήταν μία θαρραλέα, δυναμική και με σθένος γυναίκα, που ξεχώριζε όχι μόνον για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για την ομορφιά της ψυχής της. Ήταν ένας άνθρωπος δοτικός που μοίραζε απλόχερα την αγάπη της σε όλο τον κόσμο. Είχε μία κόρη την Αναστασία Γιαννακοπούλου, η οποία στάθηκε δίπλα της μέχρι το τέλος, ενώ εγγονός της είναι ο συμπολίτης δημοσιογράφος Χρήστος Σταθόπουλος, τον οποίο είχε μεγαλώσει και λάτρευε. Ο Χρήστος Σταθόπουλος της είχε δώσει τη χαρά να δει και δισέγγονο.

Συγκλονιστικό ήταν και το μήνυμα του Χρήστου Σταθόπουλου με αφορμή την εκδημία της αγαπημένης του γιαγιάς την οποία λάτρευε. Συντετριμμένος από την απώλειά της μπήκε στο αεροπλάνο για την Ελλάδα από την Αγγλία όπου εργάζεται τους τελευταίους μήνες και ήρθε στην Πάτρα για την κηδεία της. Έγραψε χαρακτηριστικά για τη γιαγιά του:

«Έλα γιαγιά μου. Σε λίγο θ’ ανέβω ψηλά. Εγώ, ήμουν πάντα μόνο άνθρωπος και θα με ανεβάσουν φτερά που δεν είναι δικά μου. Εσύ ήσουν πάντα ένας ανθρώπινος θεός και διαρκώς ανέβαινες. Έλα γιαγιάκα μου. Μάνα μου. Φίλη μου. Καταφυγή μου. Προστάτιδά μου. Χαρά μου. Δώρο μου. Έλα γιαγιά μου να συναντηθούμε. Να ικετεύσω τη συγνώμη σου,  που άργησα. Έλα γιαγιάκα μου!», έγραψε στην σελίδα του στο διαδίκτυο συγκινώντας τους πάντες, οι οποίοι έσπευσαν να του συμπαρασταθούν για την απώλεια.

*Η φωτ. είναι από την εφημερίδα "Η Γνώμη".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις