Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υπεύθυνους τομέων όρισε ο Τατούλης

Υπεύθυνους τομέων όρισε ο Τατούλης

Ολομέλεια της παράταξης του χθες στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα πραγματοποιήθηκε χθες η ολομέλεια της παράταξης του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Ο πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου στην πρωτολογία του αναφέρθηκε στην ιστορική ευθύνη που αναλαμβάνει η παράταξή του και τα μέλη της, να οδηγήσουν την Περιφέρεια σε μια Ευρωπαϊκή προοπτική, και πρόσθεσε ότι τα επόμενα τριάμισι χρόνια θα πρέπει να ολοκληρωθεί η εφαρμογή της μεταρρύθμισης του Καλλικράτη, χωρίς να χαθούν οι αξίες που καθόρισαν την νίκη του συνδυασμού, και αφορούν την υπέρβαση της κοινωνίας και των κομματικών περιχαρακώσεων.

Στην συνάντηση μίλησαν οι πέντε αντιπεριφερειάρχες, πολλά εκλεγμένα και μη μέλη του συνδυασμού, καθώς και πολίτες, υπογραμμίζοντας όλοι στις εισηγήσεις τους, το χρέος του συνδυασμού απέναντι στην υπέρβαση των κομματικών περιχαρακώσεων που συνένωσε τους πολίτες κι έδωσαν την ευκαιρία στο πείραμα του συνδυασμού ''Νέα Πελοπόννησος'' να πάρει σάρκα και οστά.

Στην δευτερολογία του ο Πέτρος Τατούλης, τόνισε ότι η ''Νέα Πελοπόννησος'' θα κριθεί για το κατά πόσο θα ανταποκριθεί στην πρόκληση να πετύχει η περιφέρεια, να γίνει πρότυπο οικονομικής διαχείρισης και διαφανούς λειτουργίας.

Ακολούθως ο επικεφαλής της ''Νέας Πελοποννήσου'' παρουσίασε την οργανωτική δομή και τον εσωτερικό κανονισμό της παράταξής του, με στόχο να αρθρώσει τη διαρκή παραταξιακή λειτουργία της και ανακοίνωσε τα ονόματα των μελών του συνδυασμού που θα στελεχώσουν τον οργανισμό του, και είναι όλοι μέλη της παράταξης και όχι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Η οργάνωση και οι υπεύθυνοι ανά τομέα της ''Νέας Πελοποννήσου'' έχουν ως εξής:

Γραμματείες Περιφερειακών Ενοτήτων: Μεσσηνίας Νίκος Αλεξανδρόπουλος, Αρκαδίας Βικτωρία Βρέντα - Παναγιωτοπούλου, Λακωνίας Τάκης Καρράς, Αργολίδας Κώστας Μπιτζής και Κορινθίας Κώστας Μιχαλόπουλος.

Γραφείου περιφερειάρχη: Παντελής Αργύριαδής

Γραφείο Οργάνωσης και Οικονομικών: Κώστας Ψυχάρης

Γραφείο Τύπου: Γιάννης Πόπορης

Προγραμματικός Άξονας & Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: Όθωνας Ζαχαρίας

Επενδυτικών Στρατηγικών: Γιώργος Χριστοδουλόπουλος

Οικονομικών Πόρων: Γιάννης Σταματάκος

Υποδομών - Χωροταξίας - Ενέργειας: Γιάννης Βουρνάς

Πολιτισμού: Διονυσία Χρυσομπόλη

Τουρισμού: Δημήτρης Πολλάλης

Στρατηγικό Σχεδιασμό: Σωτήρης Βαρελάς

Παιδείας: Γιάννης Γαληνός

Πρωτογενής Τομέας: Ζούζια Κωνσταντίνα και

Υγεία: Ηλίας Γεωργίκος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις