Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι
Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ γνώρισε την ήττα με 12-10 από τον Εθνικό, σε ένα παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του ομίλου της Β' Φάσης στην Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών.
Η ομάδα του Γιώργου Τσόκα εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό ξεκίνημά στο παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε με 4-0 και κατάφερε να διατηρεί τη διαφορά στα επίπεδα των 2-3 γκολ μέχρι και τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, όταν η ΝΕΠ μείωσε σε 8-6.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά, αφού οι Πατρινές με δικό τους σερί 3-0 πέτυχαν ολική ανατροπή και έφεραν την ομάδα τους μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά με 9-8.
Η αντίδραση του Εθνικού ήταν άμεση. Με δικό τους 3-0 οι «Πειραιώτισσες» έφτασαν και πάλι τη διαφορά στα επίπεδα των δύο γκολ (11-9).
Η ΝΕΠ μείωσε με γκολ της Μπιτσάκου σε 11-10, 0:36 πριν τη λήξη του παιχνιδιού, όμως η Μπίσμπα έσβησε τις όποιες ελπίδες της πατρινής ομάδας με δικό της γκολ, 0:10 πριν τη λήξη με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 12-10.
Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-3, 1-2, 4-4
| Εθνικός | ΝΕ Πατρών |
| Δουρέκα Σ. | Μανέτα Π. |
| Παναγιωτοπούλου | Ανδρουτσέλη |
| Δουρέκα Αδ. | Τσιμάρα Ευδ. |
| Βάσιλα 3 | Μπαλάτσα Μ. 1 |
| Αποστολίδου 2 | Πάτερου |
| Μπίσμπα 3 | Μανέτα Σ. 2 |
| Κούβδου Ν. | Μπαλάτσα Ν. |
| Γονίδη | Παπαδοπούλου |
| Πετάση | Πασσά 1 |
| Φραγκιουδάκη 2 | Μπιτσάκου 2 |
| Γκούζουλα | Κουτέλη 4 |
| Μιχαηλίδου | Λυκοθανάση |
| Στραβάκου | Γιαννακέα |
| Κατσίμπρη 2 | Μοίραλη |
| Χουχούλη | Τσιμάρα Ευφ. |
| Προπονητής: Γιώργος Τσόκας | Προπονητής: Δημήτρης Μπιτσάκος |
Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Βόσικας
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










