Ο Έλληνας ρέκορντμαν του επί κοντώ ξεπέρασε τα 5.72
Στον τελευταίο του φετινό αγώνα στον ανοιχτό στίβο έδειξε τον πραγματικό του εαυτό ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν του επί κοντώ ξεπέρασε τα 5.72 με την πρώτη του προσπάθεια στο Challenge στίβου του Βερολίνου, σημειώνοντας την κορυφαία φετινή του επίδοση, παίρνοντας την πρώτη θέση στον αγώνα.
Ο Κώστας Φιλιππίδης επιφύλαξε το καλύτερο για το τέλος. Στην τελευταία του φετινή εμφάνιση στον ανοιχτό στίβο έκανε την καλύτερη φετινή του επίδοση στο Challenge στίβου του Βερολίνου, ξεπερνώντας τα 5.72μ. και καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον αγώνα.
Ο Φιλιππίδης απέτυχε, στη συνέχεια, τρεις φορές στα 5.80μ. Νωρίτερα, ξεπέρασε με τη δεύτερη τα 5.42μ. και 5.52μ. και με την τρίτη τα 5.62μ. Δεύτερος ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Τιάγκο Μπραζ, παιρνόντας το ίδιο ύψος, το οποίο πέρασε με την τρίτη του προσπάθεια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στίβος: Ο Φιλιππίδης ολοκλήρωσε την παρουσία του στα Diamond League
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










