Τόνισε ο ακραίος της Παναχαϊκής
Ο ακραίος της Παναχαϊκής και πρώην του Παμβοχαϊκού, Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, μετά την σαββατιάτικη ήττα της πατρινής ομάδας τόνισε:
«Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας αλλά πέσαμε πάνω σε ένα καλό Παμβοχαϊκό, μακράν τον καλύτερο των τελευταίων αγωνιστικών.
Το άσχημο ήταν ότι σε όλα τα σετ κυνηγούσαμε το σκορ και κάποια στιγμή τα καταφέρναμε να φτάσουμε κοντά στο σκορ αλλά δεν ήταν αρκετό.
Υγεία να έχουμε συνεχίζουμε, την προσπάθεια μας έχουμε ακόμα 4 αγωνιστικές και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να το κερδίσουμε».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










