Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Το Fight Club Patras στο INSUBRIA CUP 2016 στην Ιταλία

Το Fight Club Patras  στο  INSUBRIA CUP ...

Οι αθλητές που θα αγωνιστούν

Αναχωρεί τα ξημερώματα Παρασκευής, η ομάδα του  Fight Club Πάτρας με προορισμό την Ιταλία, όπου θα λάβει μέρος στο διεθνές μίτινγκ Tae Kwon Do “Insubria Cup 2016’’ που διοργανώνει η ιταλική ομοσπονδία (FITA) που θα διεξαχθει στην πόλη Μπρέσια στις 30 και 31 Ιανουαρίου, με παρουσία πάνω από 1500 αθλητές σε όλες τις  ηλικιακές κατηγορίες.

Τρεις αθλητές του ‘’Μαχητικού κλαμπ’’ έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα το τελευταίο διάστημα , θα συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση, με τον προπονητή Κοτσόπουλο Μιχάλη, πάντα στο πλευρό τους.

Ο Γιαχαλής Νικόλαος στα - 48 κιλά , ο Φλουσκούνης Χαράλαμπος στα - 41 κιλά και η Τσουρή Ασημίνα στα - 46 κιλά. Οι αθλητές μας αναχωρούν με τις καλύτερες προθέσεις  και το σίγουρο είναι πως θα γυρίσουν με περισσότερες  εμπειρίες και γιατί όχι... και με ένα μετάλλιο στις αποσκευές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports