Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FREE TIME

/

Εννέα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μετά τις διακοπές

Εννέα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με...

Χρήσιμες συμβουλές

Γυρίσατε από τις διακοπές και γυρίσατε στην δουλειά. Αν και το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει επίσημα, έχουμε όλοι αρχίσει να μπαίνουμε στην καθημερινή μας ρουτίνα και έχουμε γυρίσει στις υποχρεώσεις μας.

Μπορεί οι διακοπές να τελείωσαν, αλλά το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ, οπότε μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω. Ορίστε 9 πράγματα που μπορείτε να κάνετε επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

1. Πηγαίνετε για μπάνιο στην θάλασσα. Μπορεί οι παραλίες της Αττικής να μην θυμίζουν σε τίποτα εκείνες που βρισκόσασταν μερικές μέρες πριν, αλλά αποτελούν την τέλεια διέξοδο σε μία ζεστή μέρα.

2.Μια βραδιά στο θερινό σινεμά. Τι πιο καλοκαιρινό και ευχάριστο από μία ταινία στο θερινό. Απολαύστε το, όσο είναι ακόμα ανοιχτά.

3. Φάτε παγωτό. Όσο η ζέστη είναι ακόμα εδώ, έχετε την τέλεια δικαιολογία για να δοκιμάσετε όλες τις γεύσεις παγωτού που υπάρχουν. Δίαιτα από φθινόπωρο.

4. Δείτε στον ΟΤΕ ΤV τη δραματική σειρά Βanshee που μας κατέκτησε με τους 3 πρώτους κύκλους, που προβάλλεται κάθε βράδυ από τις 22.00 στο OTE CINEMA 4HD Η τέλεια συντροφιά για τις καλοκαιρινές νύχτες

5. Απολαύστε τα καλοκαιρινά φρούτα. Τον χειμώνα θα σας λείψουν, οπότε απολαύστε τώρα, όσο μπορείτε το αγαπημένο σας καρπούζι και πεπόνι.

6. Μαζευτείτε στο μπαλκόνι. Όσο ο καιρός το επιτρέπει, μαζέψτε τους αγαπημένους σας φίλους στο μπαλκόνι σας για ευχάριστες καλοκαιρινές βραδιές.

7. Ασχοληθείτε με τον κήπο σας. Δεν έχετε κήπο; Κανένα πρόβλημα! Αγοράστε γλάστρες ή κάντε κηπουρική στη ζαρντινιέρα του μπαλκονιού σας. Η κηπουρική είναι ένα δημιουργικό και αγχολυτικό χόμπι που θα κάνει το σπίτι σας πιο όμορφο.

8. Ξεκινήστε το τρέξιμο. Νέα σεζόν, σημαίνει και νέοι στόχοι και η υγεία σας πρέπει να είναι ο βασικότερος. Ξεκινήστε από το γρήγορο περπάτημα ή έναν περίπατο και εντάξτε για τα καλά το τρέξιμο στην καθημερινότητά σας.

9. Οργανώστε το σπίτι σας. Μπορεί να σας φαίνεται πολύ δουλειά, αλλά θα νιώσετε πολύ καλύτερα όταν πετάξετε όλα τα άχρηστα και τα αχρείαστα που έχετε στο σπίτι σας. Ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Πηγή:huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Free time