Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Αθλια και απαράδεκτη αντιμετώπιση των δικαιούχων καρτών αλληλεγγύης στο ΚΕΠ Πάτρας

Αθλια και απαράδεκτη αντιμετώπιση των δι...

Του Νικόλαου Μυλωνά

Στην σημερινή επίσκεψη μου στο 384 ΚΕΠ ΠΑΤΡΑΣ για την παραλαβη της περιβόητης κάρτας αλληλεγγύης βρέθηκα μπροστα σε απαράδεκτες και άκρως υποτιμητικές σκηνές και συμπεριφορές...αυτό όμως που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η άκρως φασιστική και αντιδημοκρατική ενέργεια να κολλήσουν μια κόλλα χαρτι α4 με την επιγραφή:σημερα μεχρι τον αριθμό 243.. σημερα σαββατο-πάνω στο μηχανημα έκδοσης αριθμών προτεραιότητας!!!

ποιος τους εξουσιοδότησε να οριοθετήσουν το καθήκον τους? το σωστο και λογικό δεν είναι να εξυπηρετήσουν μέχρι λήξης του ωραρίου τους? και γιατί μου αρνηθηκαν το συνταγματικό μου καθήκον ως πολίτη να εξυπηρετηθώ εντός του ωραρίου τους? αν δεν μπορουν να ανταποκριθούν στα καθηκοντα τους μηπως να παραχωρήσουν την θεση τους στους χιλιάδες μακροχρόνια άνεργους συμπολίτες τους?

Κατανοώ φυσικά τον φόρτο εργασίας αλλά δεν διεπίστωσα και ιδιαίτερη θέρμη για γρήγορη εξυπηρέτηση των πολιτών..είναι ντροπή να μην υπάρχει ανθρωπιά και ευελιξία στην διεκπεραιωση ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος...κάποια νοικοκυρία σήμερα έλπιζαν να λυτρώσουν λιγο την μιζέρια τους ισως με την αγορά ενός πακέτου ζυμαρικών..καλό είναι να θυμόμαστε οτι όλοι μπορούμε να βρεθούμε σε δυσμενή θέση κάποια περίοδο της ζωής μας...ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ..ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις