Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Άμεση εξαίρεση των Συνταξιούχων από τους Τραπεζικούς περιορισμούς

Άμεση εξαίρεση των Συνταξιούχων από τους...

Του Μιχαήλ Στρατουδάκη

Το οργανωμένον και καλώς σχεδιασμένον έγκλημα κατά της Ελλάδος, ήταν το κλείσιμον των Τραπεζών. Ανέφερεν και ο Πρωθυπουργός ότι το είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρειαν. Και το εφήρμοσαν!! Με αυτό θα επήρχετο η τελειωτική βολή στο οικονομικόν σύστημα αλλά και στο εμπορικόν και στο Κοινωνικόν μέρος. Το πέτυχαν. Όμως παραμένει ακόμα σε ισχύ μέχρι διευθετήσεως. Οι συμφορές είναι ανεπανόρθωτες, Πλήγματα παντού. Τα μέγιστα δέχονται οι Συνταξιούχοι. Οι ανήμποροι, ασθενείς, πάμφτωχοι ηλικιωμένοι, οι οποίοι καλούνται να πηγαίνουν στις Τράπεζες και να παίρνουν 60 Ευρώ!!!! για να ζήσουν !! Φρικτή ταλαιπωρία.

Όμως εδώ πρέπει να υπομνήσομεν στους υπευθύνους Πολιτικούς, ότι πρέπει να αρθεί αμέσως ο περιορισμός στην παρακράτησην της συντάξεως. Πρέπει να δίδεται ολόκληρη  και δια μιάς, όχι με τις αισχρές δόσεις!  Οι τραπεζικοί περιορισμοί μπορεί να γίνουν μόνον για εκείνους που έχουν καταθέσεις πολλών χιλιάδων, αν και αυτό πάλιν δεν είναι στην τραπεζικήν δεοντολογίαν.

Οι συντάξεις πρέπει από τώρα να εξαιρεθούν των τραπεζικών περιορισμών!!! Επήλθεν κάποια συμφωνία. Αυτή πρέπει να γίνει η πύλη απαλλαγής του γέροντος Συνταξιούχου από την θηριώδη καθημερινήν ταλαιπωρίαν, η οποία δεν τιμά κανένα Κράτος και για τους δικούς μας πολιτικούς είναι μαύρη σελίδα στην πολιτικήν τους σταδιοδρομίαν. Να αρθεί αμέσως το περιοριστικόν μέτρον και οι συντάξεις να δίδονται άπαξ.  Δεν έχουν αποθέματα οι πενόμενοι γέροντες για να τους υποβάλλετε σ’ αυτό το κολαστήριον, σε καθημερινήν βάσην. Αιδώς.

Τα κανάλια έχουν  καθημερινώς εικόνες από την απερίγραπτην ταλαιπωρίαν των Συνταξιούχων. Δεν φώναξαν όμως ποτέ να αρθεί αυτός ο περιορισμός, μόνον για τις συντάξεις. Έτσι θα προσέφεραν υπηρεσίαν, στους δεινοπαθούντες γέροντες και όχι με τις «ατάκες» που προσπαθούν να τους αποσπάσουν κάθε μέρα για να έχουν ένα όχι ευχάριστον ρεπορτάζ!!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις