Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πόσο κοστίζουνε τα όνειρα;

Πόσο κοστίζουνε τα όνειρα;

Του Δημήτρη Σπανού

Πόσο κοστίζουνε τα όνειρα? Ερώτημα του οποίου η απάντηση όσο προφανής και να είναι έχουμε φτάσει στο σημείο να μη ξέρουμε την απάντηση. Μα αυτό είναι το θέμα με τα όνειρα, δε πρέπει να κοστίζουν τίποτα και είμαστε όλοι ίσοι απέναντί τους. Τα όνειρα υπάρχουν από τη γέννηση αυτού του κόσμου. Όλοι έχουμε  το δικαίωμα και είμαστε ικανοί να ονειρευόμαστε.

Κατακλυζόμαστε κατά την διάρκεια της ζωής μας από χιλιάδες όνειρα. Από τον πιο πλούσιο στον πιο φτωχό κανένας δε μπορεί να σου στερήσει αυτό το δικαίωμα. Το πλήθος των ονείρων είναι αχανές , άλλος ονειρεύεται να αποκτήσει χρήματα, άλλος να βελτιώσει τις συνθήκες της ζωής του, άλλος να βρει την πραγματική αγάπη και τόσο άλλα. Το θέμα είναι ότι στον κόσμο των ονείρων του καθενός, ο ίδιος πρέπει να  είναι κύριος του κόσμου τον οποίο δημιουργεί.

Ένα δικαίωμα που φαίνεται πως πάνε να στερήσουν από τον ελληνικό λαό, έναν λαό τόσο περήφανο που παρά όλα τα κακά του έχει αφήσει το στίγμα στο χάρτη της παγκόσμιας ιστορίας εδώ και χιλιάδες χρόνια. ΄Εχουμε φτάσει στο σημείο να ονειρευόμαστε να παραμείνουμε ζωντανοί και να καταλήξουμε κομπάρσοι μέσα στο δικό μας όνειρο. Ας μην κάνουμε τη χάρη σε κανέναν να μας στερήσει το δικαίωμα αυτό, όσο υπάρχει ζωή σε αυτό το πλανήτη δε θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε για κανέναν και για τίποτα και θα συνεχίσουμε να  παραμένουμε πρωταγωνιστές και όχι κομπάρσοι στο δικό μας ονειρικό κόσμο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις