Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Η Κυριακοπούλου θέλει επιστροφή στην τριάδα στη Νέα Υόρκη

Στίβος: Η Κυριακοπούλου θέλει επιστροφή ...

Στη Νέα Υόρκη θα αγωνιστεί και η Κατερίνα Στεφανίδη

Τα επαγγελματικά ταξίδια ανά τον κόσμο συνεχίζει η Νικόλ Κυριακοπούλου, που επέστρεψε την Δευτέρα από το Μπέρμιγχαμ και σήμερα αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη, προκειμένου το Σάββατο να συμμετάσχει στο έβδομο Diamond League της χρονιάς.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ προέρχεται από την τέταρτη θέση του Μπέρμιγχαμ, την οποία συνόδευσε με άλμα στα 4,62 μ., επίδοση που δείχνει σταθερότητα. «Σε κάθε περίπτωση το 4,62 μ. είναι μια καλή επίδοση.

Αισθανόμουν καλά στο Μπέρμιγχαμ, όμως, ένοιωθα πολύ μαλακό τον ελαστικό τάπητα και αυτό με αποσυντόνιζε. Θα ήθελα να βρεθώ στην πρώτη τριάδα για να πάρω βαθμούς, κάτι που θα επιδιώξω στον αγώνα των ΗΠΑ», είπε η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη.

Στη Νέα Υόρκη θα αγωνιστεί και η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα επιδιώξει να επιστρέψει σε υψηλά άλματα, μετά το 4,42 μ. του Μπέρμιγχαμ. Η 25χρονη ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στο δικέφαλο, που την άφησε πίσω στις προπονήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Σάββατο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τα "Τοφάλεια 2015"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports