ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Βαρύ πένθος σε Αμαλιάδα και Χάβαρι - Τραγουδώντας Καζαντζίδη αποχαιρέτησαν τον 29χρονο Βασίλη Βασιλικιώτη

Ηλεία: Βαρύ πένθος σε Αμαλιάδα και Χάβαρι - Τραγουδώντας Καζαντζίδη αποχαιρέτησαν τον 29χρονο Βασίλη Βασιλικιώτη

Ηταν μουσικός και η μεγάλη του αγάπη ήταν το μπουζούκι

Ο 29χρονος τα τελευταία χρόνια έμενε στο Χάβαρι και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή. Ο Βασίλης Βασιλικιώτης ήταν μουσικός και η μεγάλη του αγάπη ήταν το μπουζούκι. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν επαγγελματικά με την μουσική και έπαιζε με μεγάλη επιτυχία σε μαγαζιά της Αμαλιάδας, αλλά και εκτός νομού. Ήταν δε, αθλητής του πινγκ – πονγκ του Αρίωνα Αμαλιάδας με διακρίσεις. Είχε εργαστεί, ως συμβασιούχος στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ήλιδας και ήταν απόφοιτος σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο άκουσμα του τραγικού θανάτου του, η Αμαλιάδα και το Χάβαρι, «πάγωσαν». Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό το καλοσυνάτο και ευγενικό παιδί, «έφυγε» τόσο πρόωρα και με τέτοιο αδόκητο τρόπο μόλις στα 29 του χρόνια.  
Χθες αργά το μεσημέρι τελέστηκε η κηδεία εκ του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος στο Χάβαρι. Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του,  βρέθηκαν εκεί για να του πουν το τελευταίο «αντίο», μέσα σε κλίμα οδύνης.

Ο πόνος βουβός για τους γονείς και τον αδελφό του, οι οποίοι «αποχαιρέτησαν» τον άτυχο Βασίλη…
Εκεί και οι φίλοι του  μουσικοί, που συνεργάζονταν τελευταία,  με τον Μάκη τον Στούμπανο και τους υπόλοιπους να τον αποχαιρετούν – πως αλλιώς;-  μουσικά με ένα τραγούδι του Στ. Καζαντζίδη «Το τελευταίο βράδυ μου»…

ilialive.gr

Σχόλια

Ειδήσεις