Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

/

Γιάννης Λαϊνιώτης:«Θα αποτελέσω την αυθεντική φωνή της Αχαΐας, στη Βουλή!»

Γιάννης Λαϊνιώτης:«Θα αποτελέσω την αυθε...

Tο δημόσιο μήνυμά του προς τους Αχαιούς ψηφοφόρους λίγο πριν την λαϊκή προσφυγή στις κάλπες.

«Σας υπόσχομαι ότι δε θα σας «πουλήσω», δε θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας. Και αύριο από τα έδρανα της Βουλής, θα στέκομαι δίπλα σε όλους εσάς και θα αγωνίζομαι για τα δίκαια του τόπου μας!»

 

Αυτά υπογραμμίζει στο δημόσιο μήνυμά του προς τους Αχαιούς ψηφοφόρους, ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννης Λαϊνιώτης, λίγο πριν την λαϊκή προσφυγή στις κάλπες.

Παράλληλα, ο Γιάννης Λαϊνιώτης, υπογράμμισε:

«Αγαπητοί μου φίλοι: Εγώ δεν ψήφισα κανένα μνημόνιο! Ούτε είμαι 30 χρόνια βουλευτής!

Ήμουν από τους πρώτους που ακολούθησαν τους ΑΝ.ΕΛ. και τον Πάνο Καμμένο, όταν άλλοι που μας «ερωτεύτηκαν» τελευταία, ήταν απέναντί μας και έβαζαν τα θεμέλια της μνημονιακής πολιτικής...

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, να κάνω υπαναχωρήσεις στις αξίες μου και να διαπραγματεύομαι υπόγεια το πολιτικό μου μέλλον, όπως άλλοι. Γιατί έχω αρχές και αξίες, που διέπουν την ακηδεμόνευτη και πραγματικά εθνικά κυρίαρχη και ανεξάρτητη Ελλάδα!»

 

 

Και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Γιάννης Λαϊνιώτης, συνέχισε:

«Η μάχη κρίθηκε! Το κόμμα εισέρχεται με τρόπο πανηγυρικό στη Βουλή, ενώ ταυτόχρονα όλα μαρτυρούν, ότι και ο προσωπικός μου αγώνας δικαιώνεται! Η έδρα της Αχαΐας φαίνεται ότι «κλειδώνει» στον Γιάννη Λαϊνιώτη και ότι από τη Δευτέρα, η Αχαΐα θα αποκτήσει μία καθαρή αντιμνημονιακή φωνή!»

Ήμουν και είμαι δίπλα σας, κοντά στον καθημερινό πολίτη, στα εύκολα και στα δύσκολα. Με ξέρετε και σας ξέρω! Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο! Θα είμαι κοντά σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς. Και τώρα και μετά τις εκλογές.

Και αύριο ως μέλος του Εθνικού Κοινοβουλίου, θα προασπίσω τα συμφέροντα του τόπου μας, της Πατρίδας μας και όλων των πολιτών

Σας ευχαριστώ!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2015