Αποφασίστηκε να τοποθετηθεί στο γήπεδο της Αγυιάς κλειστό κύκλωμα παρακολουθήσεως των εξεδρών
Σύσκεψη υπήρξε, μεταξύ του Αστυνομικού υποδιευθυντή κ. Κόντη, αρμοδίου για την τήρηση των μέτρων τάξης ασφαλείας στο γηπέδου της Αγυιάς, του προέδρου κ. Αλέξη Κούγια και των αντιπροέδρων κ. Τσαρτώλια Χρήστου και κ. Παπαθωμά Λεωνίδα και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1) Ποιες εργασίες πρέπει να γίνουν στο γήπεδο της Αγυιάς ώστε να λυθούν τα προβλήματα της ασφαλής προσελεύσεως των οργανωμένων φιλάθλων και της ασφαλής εξόδου του συνόλου των θεατών από το γήπεδο.
2) Συζητήθηκαν τα μέτρα που θα λάβουν τόσο η διοίκηση της Παναχαϊκής όσο και το 1ο αστυνομικό τμήμα ώστε να μην εισέρχονται στο γήπεδο τα γνωστά κακοποιά στοιχεία τα οποία δημιουργούν τα επεισόδια στο γήπεδο της Αγυιάς αποτρέποντας τους αγνούς οπαδούς και τις οικογένειες τους να έρθουν στο γήπεδο. Επειδή τα πρόσωπα αυτά είναι γνωστά αποφασίστηκε στην μεν σκεπαστή εξέδρα να βρίσκονται ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και ο αστυνομικός υποδιευθυντής κ. Κόντης και ισχυρή δύναμη αστυνομικών, στην δε απέναντι εξέδρα να βρίσκονται μέλη της διοικήσεως και ομάδα αστυνομικών.
Επίσης αποφασίστηκε να τοποθετηθεί στο γήπεδο της Αγυιάς κλειστό κύκλωμα παρακολουθήσεως των εξέδρων αλλά και των χώρων πέριξ του γηπέδου ώστε τόσο η διοίκηση της Παναχαϊκής όσο και η διοίκηση του αστυνομικού τμήματος να έχουν στην διάθεση τους όλη την εικόνα του γηπέδου είτε με θεατές είτε χωρίς θεατές.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









