Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Απορρίφθηκε, εκ νέου, η προσφυγή του Σήφη Λαμπρόπουλου

Απορρίφθηκε, εκ νέου, η προσφυγή του Σήφ...
Κόντης Γιάννης

"Επιβεβαιώθηκε η αξιοπιστία της" αναφέρει η Παναχαϊκή σε ανακοίνωσή της

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι η δευτεροβάθμια επιτροπή επιλύσεως οικονομικών διαφορών απέρριψε την έφεση του ποδοσφαιριστή της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Σήφη Λαμπρόπουλου και δικαίωσε για δεύτερη φορά την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.
Όπως είναι γνωστό ο Σήφης Λαμπρόπουλος είχε προσφύγει και ζητούσε την λύση του συμβολαίου του διότι δήθεν η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή του όφειλε ένα μισθό και είχε καθυστερήσει να του πληρώσει μία δόση του συμβολαίου του τρεις ημέρες.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη γιατί με αυτές τις δύο αποφάσεις που ως γνωστών σπανίως δικαιώνουν ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες και σχεδόν πάντα δικαιώνουν ποδοσφαιριστές επιβεβαιώθηκε η αξιοπιστία της.
2) Εξοφλήθηκαν προς την ΕΠΟ τα 45.000 ευρώ τα οποία οφείλαμε λόγω των προστίμων από τις συμπεριφορές μερίδας των οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής και εξεδόθησαν όλα τα δελτία των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι για τον αγώνα της Κυριακής με την Π.Α.Ε. Βύζας Μεγάρων.
3) Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκφράζει την συμπαράσταση της στον προπονητή της ομάδας κ. Μαραντά Γιώργο για την απώλεια του αδερφού του πατέρα του.

Η δευτεροβάθμια επιτροπή επιλύσεως οικονομικών διαφορών απέρριψε την έφεση του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής Σήφη Λαμπρόπουλου και δικαίωσε για δεύτερη φορά την "κοκκινόμαυρη" ΠΑΕ. Όπως είναι γνωστό ο Σήφης Λαμπρόπουλος είχε προσφύγει και ζητούσε την λύση του συμβολαίου του διότι όπως υποστήριζε η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή του όφειλε ένα μισθό και είχε καθυστερήσει να του πληρώσει μία δόση του συμβολαίου του τρεις ημέρες.

"Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη γιατί με αυτές τις δύο αποφάσεις που ως γνωστών σπανίως δικαιώνουν ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες και σχεδόν πάντα δικαιώνουν ποδοσφαιριστές επιβεβαιώθηκε η αξιοπιστία της" αναφέρει η ΠΑΕ σε σχετική ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, ξοφλήθηκαν προς την ΕΠΟ τα 45.000 ευρώ τα οποία όφειλε η ΠΑΕ λόγω των προστίμων από τις συμπεριφορές μερίδας των οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής και εξεδόθησαν όλα τα δελτία των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι για τον αγώνα της Κυριακής με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Τέλος, η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκφράζει την συμπαράσταση της στον προπονητή της ομάδας κ. Μαραντά Γιώργο για την απώλεια του αδερφού του πατέρα του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports