Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Εγκώμια Σιζέφσκι για την Εθνική ομάδα μπάσκετ

Εγκώμια Σιζέφσκι για την Εθνική ομάδα μπάσκετ

"Οι ελληνικές ομάδες πάντα έπαιζαν με μεγάλη καρδιά και ψυχή και αυτό το λατρεύω στην Ελλάδα"

Το εγκώμιο παικτών της Εθνικής Ελλάδας έπλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Μάικ Σιζέφσκι, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού φιλικού («Nova Dream Game»), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
«Θα ήθελα πολλούς Έλληνες παίκτες στην ομάδα μου.
Τους έμαθα καλά τα τελευταία χρόνια.
Ο Διαμαντίδης είναι ένας ασυνήθιστος παίκτης, που παίζει εξαιρετική άμυνα κι έχει φοβερή πάσα» είπε μεταξύ άλλων ο Σιζέφσκι, ο οποίος θα ανακοινώσει την Πέμπτη τη 12άδα που θα αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ, και συνέχισε: «Ο Σπανούλης είναι τρομερά ανταγωνιστικός, ενώ και ο Σχορτσανίτης θα ήταν χρήσιμος για μας, αφού μας λείπει το ύψος.
Όπως και ο Μπουρούσης, που μου αρέσει πολύ.
Λίγοι ψηλοί είναι τόσο καλοί με την μπάλα στα χέρια.
Οι ελληνικές ομάδες πάντα έπαιζαν με μεγάλη καρδιά και ψυχή και αυτό το λατρεύω για την Ελλάδα».
Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Γιόνας Καζλάουσκας, τόνισε μεταξύ άλλων ό,τι όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει ότι γεγονότα, όπως αυτά που συνέβησαν στο φιλικό με τη Σερβία στο τουρνουά «Ακρόπολις», δεν πρέπει να επαναληφθούν.
«Συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας.
Συζητήσαμε γι΄ αυτό που έγινε και δεν θα ξαναγίνει» είπε ο Καζλάουσκας και συνέχισε: «Η κατάσταση της ομάδας είναι καλή.
Όλοι κατάλαβαν πως δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό.
Είμαστε επαγγελματίες, ξέρουμε πως κάναμε κάτι κακό και πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα μας».

Το εγκώμιο παικτών της Εθνικής Ελλάδας έπλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Μάικ Σιζέφσκι, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού φιλικού («Nova Dream Game»), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. «Θα ήθελα πολλούς Έλληνες παίκτες στην ομάδα μου.

Τους έμαθα καλά τα τελευταία χρόνια. Ο Διαμαντίδης είναι ένας ασυνήθιστος παίκτης, που παίζει εξαιρετική άμυνα κι έχει φοβερή πάσα» είπε μεταξύ άλλων ο Σιζέφσκι, ο οποίος θα ανακοινώσει την Πέμπτη τη 12άδα που θα αγωνιστεί στο Μουντομπάσκετ.

Και συνέχισε: «Ο Σπανούλης είναι τρομερά ανταγωνιστικός, ενώ και ο Σχορτσανίτης θα ήταν χρήσιμος για μας, αφού μας λείπει το ύψος. Όπως και ο Μπουρούσης, που μου αρέσει πολύ. Λίγοι ψηλοί είναι τόσο καλοί με την μπάλα στα χέρια. Οι ελληνικές ομάδες πάντα έπαιζαν με μεγάλη καρδιά και ψυχή και αυτό το λατρεύω για την Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Γιόνας Καζλάουσκας, τόνισε μεταξύ άλλων ό,τι όλοι στην ομάδα έχουν καταλάβει ότι γεγονότα, όπως αυτά που συνέβησαν στο φιλικό με τη Σερβία στο τουρνουά «Ακρόπολις», δεν πρέπει να επαναληφθούν. «Συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας.

Συζητήσαμε γι΄αυτό που έγινε και δεν θα ξαναγίνει» είπε ο Καζλάουσκας και συνέχισε: «Η κατάσταση της ομάδας είναι καλή. Όλοι κατάλαβαν πως δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτό. Είμαστε επαγγελματίες, ξέρουμε πως κάναμε κάτι κακό και πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα μας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports