Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το πρώτο ξενύχτι στην Αθήνα για την Khloe Kardashian και τον Lamar Odom

Το πρώτο ξενύχτι στην Αθήνα για την Khlo...

Έφτασαν απόψε και κατευθείαν βγήκαν για διασκέδαση

Τη νυχτερινή Αθήνα με το ...καλησπέρα έσπευσαν να γνωρίσουν η Khloe Kardashian και ο σύζυγός της, Lamar Odom. Το ζευγάρι έφτασε στην χώρα μας αργά το απόγευμα και οδηγήθηκε κατευθείαν στο ξενοδοχείο «Intercontinental» όπου και θα διαμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα.

Τι κι αν οι δυο τους όμως πέρασαν σχεδόν μια ολόκληρη μέρα στα αεροπλάνα και τα αεροδρόμια; Η Khloe Kardashian και Lamar Odom είπαν από το πρώτο τους κιόλας βράδυ στην Ελλάδα να πάρουν μια γεύση από το… Athens by night! Έτσι, πριν από λίγη ώρα αποχώρισαν από το ξενοδοχείο τους με προορισμό φυσικά τα πιο in αλλά και κοσμοπολίτικα στέκια.

Ο λόγος που ο άσσος της Dream Team και το μοντέλο επισκέφτηκαν την χώρα μας, και συγκεκριμένα την Αθήνα, δεν είναι για διακοπές αλλά ο φιλικός αγώνας Ελλάδας-Η.Π.Α. που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ .

Η Khloe Kardashian φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να ακολουθήσει τον σύζυγό της στο υπερατλαντικό αυτό ταξίδι, βέβαια όχι μόνο για να βρίσκεται κοντά του, αλλά και για να κάνει ένα ταξιδάκι αναψυχής… the greek way! Το τερπνόν… μετά του ωφελίμου!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight