Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Οι Ελληνικές ομάδες στη "μάχη" των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Οι Ελληνικές ομάδες στη "μάχη"...

Ο Άρης με Αούστρια, η ΑΕΚ με Νταντί Γιουνάιτεντ και ο ΠΑΟ με Φενέρμπαχτσε

Το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα προσπαθήσουν να «σφραγίσουν» την Πέμπτη οι τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ της διοργάνωσης, έχοντας το πλεονέκτημα του 1-0 από τις πρώτες αναμετρήσεις.
Ο 'Αρης αναμετράται στη Βιέννη με την Αούστρια (20:00 ώρα Ελλάδας) και πρωταρχικός στόχος των παικτών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα είναι να κρατήσουν το «μηδέν» για να πάρουν την πρόκριση, καθώς οι Αυστριακοί είναι υποχρεωμένοι να σκοράρουν.
Από την πλευρά της, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νταντί Γιουνάιτεντ (21:00) με το πλεονέκτημα της εκτός έδρας νίκης και καλείται να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο με αυτό του πρώτου αγώνα, προκειμένου να πανηγυρίσει και δεύτερη επιτυχία απέναντι στους κυπελλούχους Σκοτίας, οι οποίοι είχαν περιοριστεί σε ρόλο... κομπάρσου στο «σπίτι» τους.
Τέλος, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ (21:45) στην Κωνσταντινούπολη και θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης.
Όμως, ο Παύλος Δερμιτζάκης καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα ρεβάνς, χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Βιτόλο και Ίβιτς.
Η «αυλαία» των αγώνων ρεβάνς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ανοίγει αύριο στη Λάρνακα, όπου η Ανόρθωση υποδέχεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Η ρωσική ομάδα είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, ύστερα από τη νίκη της με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο οι παίκτες του Γκιγέρμο Όγιος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο μπροστά στους φιλάθλους τους.

Το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα προσπαθήσουν να «σφραγίσουν» την Πέμπτη οι τρεις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ της διοργάνωσης, έχοντας το πλεονέκτημα του 1-0 από τις πρώτες αναμετρήσεις. Ο Άρης αναμετράται στη Βιέννη με την Αούστρια (20:00 ώρα Ελλάδας) και πρωταρχικός στόχος των παικτών του Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα είναι να κρατήσουν το «μηδέν» για να πάρουν την πρόκριση, καθώς οι Αυστριακοί είναι υποχρεωμένοι να σκοράρουν.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Νταντί Γιουνάιτεντ (21:00) με το πλεονέκτημα της εκτός έδρας νίκης και καλείται να παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο με αυτό του πρώτου αγώνα, προκειμένου να πανηγυρίσει και δεύτερη επιτυχία απέναντι στους κυπελλούχους Σκοτίας, οι οποίοι είχαν περιοριστεί σε ρόλο... κομπάρσου στο «σπίτι» τους.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ (21:45) στην Κωνσταντινούπολη και θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης. Όμως, ο Παύλος Δερμιτζάκης καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα ρεβάνς, χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Βιτόλο και Ίβιτς.

Η «αυλαία» των αγώνων ρεβάνς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ανοίγει αύριο στη Λάρνακα, όπου η Ανόρθωση υποδέχεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ρωσική ομάδα είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση, ύστερα από τη νίκη της με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο οι παίκτες του Γκιγέρμο Όγιος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο μπροστά στους φιλάθλους τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports