Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παραδόθηκε ο ληστής της Εθνικής στον Πειραιά - Ανακρίνεται αυτήν την ώρα

Παραδόθηκε ο ληστής της Εθνικής στον Πει...

Άγνωστη η κατάσταση των ομήρων

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στον Πειραιά, με τη σύλληψη και του τρίτου δράστη της ληστείας και την απελευθέρωση των ομήρων. Ο ένοπλος που κρατούσε τους ομήρους παραδόθηκε ύστερα απο πολύωρη διαπραγμάτευση με τους ειδικούς διαπραγματευτές της Αστυνομίας, ενώ την περιοχή είχε αποκλείσει η ειδική δύναμη που λειτουργεί για τις περιπτώσεις ομηρίας στην Αστυνομία.

Όπως δήλωσε ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, Γρηγόρης Μπαλάκος, ήταν μια δύσκολη επιχείρηση της Αστυνομίας, η οποία όμως ευτυχώς έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Από τους τρεις δράστες, οι δύο έγιναν αντιληπτοί την ώρα που έβγαιναν από την τράπεζα, καθώς είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία ότι γίνεται ληστεία.

Στην περιοχή έσπευσαν αμέσως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλοι αστυνομικοί, εντόπισαν τους δύο δράστες, τους καταδίωξαν και τους συνέλαβαν.

Ο τρίτος κράτησε ομήρους μέσα στο υποκατάστημα, απειλούσε με όπλα και χειροβομβίδα ότι θα σκοτώσει και θα σκοτωθεί, αλλά ύστερα απο διαπραγμάτευση πείστηκε και παραδόθηκε.

Οι δύο δράστες είναι ομογενείς από τη Ρωσία και ο τρίτος αλλοδαπός. Μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, όπου ανακρίνονται και ερευνάται αν έχουν πάρει μέρος σε άλλες ληστείες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις