Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Λουτσιάνο ντύνεται στα "κοκκινόμαυρα"

Ο Λουτσιάνο ντύνεται στα "κοκκινόμαυρα"
Κόντης Γιάννης

Συμφώνησαν τελικά με τη πατρινή ΠΑΕ - Αρνητικός ο Σήφης Λαμπρόπουλος να συνεχίσει στην Παναχαϊκή

 

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοίνωσε, πριν λίγο, την απόκτηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο έμπειρος αθλητής συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς και το απόγευμα θα συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.
Η επίσημη παρουσίαση του Λουτσιάνο θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου της Π.Α.Ε.
Στο μεταξύ, αρνητική απάντηση έδωσε ο Σήφης Λαμπρόπουλος στην νέα πρόταση του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.
Ο ποδοσφαιριστής απήντησε στον κ. Κούγια ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά στην Παναχαϊκή και ότι τις επόμενες δύο ημέρες θα φέρει πρόταση μεταγραφής του σε άλλη ομάδα

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοίνωσε, πριν λίγο, την απόκτηση του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα. Ο έμπειρος αθλητής συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Αγυιάς και το απόγευμα θα συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Η επίσημη παρουσίαση του Λουτσιάνο θα γίνει την προσεχή Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου της Π.Α.Ε.

Στο μεταξύ, αρνητική απάντηση έδωσε ο Σήφης Λαμπρόπουλος στην νέα πρόταση του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Ο ποδοσφαιριστής απήντησε στον κ. Κούγια ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί ξανά στην Παναχαϊκή και ότι τις επόμενες δύο ημέρες θα φέρει πρόταση μεταγραφής του σε άλλη ομάδα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports