Μόνο ανόδους μετρά στην Ελλάδα ο Αμερικανός αθλητής
Ο Ντάρελ Λιούς συμφώνησε με τους «πορτοκαλί» σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο αύριο θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ο Αμερικανός με κοινοτικό διαβατήριο σε όποια ομάδα της Α2 και αν αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια , την ανέβασε κατηγορία.
Η αρχή έγινε με τον Σπόρτιγκ, η συνέχεια με το Περιστέρι και φέτος με τον Ίκαρο Εσπερο Καλλιθέας. Είναι 34 χρόνων και έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Λίνκολν, Χάαγκλαντεν, Γκρίνταβικ, Νοβάρα και Ρίμινι.
Με την ομάδα του Ίκαρου Εσπερου την τελευταία χρονιά ο Λιούς σε 30 αγώνες σημείωσε 307 πόντους (50/65 βολές, 109/184 δίποντα και 13/38 τρίποντα).
Μάλιστα σε ότι έχει να κάνει με το αν μπορεί η Ολυμπιάδα να κάνει μεταγραφή ξένου παίκτη, λόγω των οφειλών που εκκρεμούν σε άλλους αθλητές και έτσι η FIBA έχει βάλει απαγορευτικό στην Πατρινή ομάδα, όλα δείχνουν πως υπάρχει παραθυράκι, μιας και ο Λουις είναι εδώ και τρία χρόνια στην Ελλάδα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










