Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πέντε μήνες εκτός η Νόρα Δράκου

Πέντε μήνες εκτός η Νόρα Δράκου

Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Τελικά ο τραυματισμός της Νόρας Δάκου πριν το παγκόσμιο της Βαρκελώνης αποδείχθηκε σοβαρός και η νεαρή κολυμβήτρια του ΝΟΠ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να ξεπεράσει την ρήξη στον επιχείλιο χόνδρο στον αριστερό ώμο καθώς δεν θεραπεύεται με απλή αγωγή.

Η Πατρινή πρωταθλήτρια θα κάνει την επέμβαση κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο στην Αθήνα κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα είναι σε θέση να κολυμπά ξανά σε κανονικούς ρυθμούς έπειτα από έξι περίπου μήνες.

Ωστόσο, η Νόρα Δράκου δεν χάνει την αισιοδοξία της και δηλώνει: "Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι θα μείνω εκτός δράσης για περίπου πέντε μήνες. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να γυρίσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις πισίνες. Στόχος μου είναι στους έξι μήνες να μπω σε φουλ ρυθμούς. Θα δούμε, μακάρι να πάνε όλα καλά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports