Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μία Φάροου "έδωσε" την Νάομι Κάμπελ για το ματωμένο διαμάντι

Η Μία Φάροου "έδωσε" την  Νάομ...

Και οι δύο σταρ θα κληθούν να καταθέσουν

Το τοπ μόντελ Νάομι Κάμπελ καλείται να καταθέσει σε δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου σε μία υπόθεση κατά του πρώην Προέδρου της Λιβερίας,Τσαρλς Τέιλορ. Οι εισαγγελείς του ΟΗΕ για τη Σιέρα Λεόνε, υποστηρίζουν ότι της δόθηκε ένα «διαμάντι αίματος» από τον Τέιλορ το 1997, κατά τη διάρκεια δείπνου στο σπίτι του Νέλσον Μαντέλα στη Νότιο Αφρική.

Ο Τέιλορ κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε αυτά τα διαμάντια για να πυροδοτήσει μία ανταρσία στη Σιέρα Λεόνε, προκαλώντας το θάνατο πολλών ανθρώπων.

Το Ειδικό Δικαστήριο για τη Σιέρα Λεόνε, που συνεδριάζει στη Χάγη, επίσης, συμφώνησε να καταθέσει η ηθοποιός Μία Φάροου και η πρώην πράκτορας της Κάμπελ, Κάρολ Γουάιτ.
Η Φάροου, που ήταν προσκεκλημένη στο δείπνο του Μαντέλα, ανέφερε ότι η Κάμπελ της είπε για το δώρο του διαμαντιού το επόμενο πρωί. Συγκεκριμένα, η Μία Φάροου είπε στο ABC News τον Απρίλιο, ότι η Κάμπελ δέχτηκε την επίσκεψη εκπροσώπων του Τέιλορ κατά τη διάρκεια της νύχτα και ότι της έδωσαν ένα τεράστιο ακατέργαστο διαμάντι.

Ο Τέιλορ κατηγορείται για την πώληση διαμαντιών και την αγορά όπλων για του αντάρτες του Επαναστατικού Ενωμένου Μετώπου της Σιέρα Λεόνε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight