Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο Κατάκολο στις 13 Ιουλίου ο Γιώργος Βλάχος

Στο Κατάκολο στις 13 Ιουλίου ο Γιώργος Βλάχος

Για να συζητήσει τα έργα που πρέπει να γίνουν

Ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Γιώργος Βλάχος θα επισκεφθεί στις 13 Ιουλίου το  Κατακόλο ύστερα από πρόσκληση του ΕΒΕ Ηλείας και του προέδρου κ Άγγελου Αγγελόπουλου. Ο υπηρεσιακός παράγοντας του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας θα επισκεφθεί το λιμάνι προκειμένου να δει από κοντά την υφιστάμενη κατάσταση και να συζητήσει τα έργα που πρέπει να γίνουν.

Ο κ. Βλάχος είναι γενικός γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής. Αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του ΑΠΘ. Έλαβε το μεταπτυχιακό τίτλο του D.Ε.Α. από το Πανεπιστήμιο PARIS I, PANTHEON – SORBONNE και το διδακτορικό από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στο Centre Francophone des Etudes Superieres (Διευθυντής Σπουδών).

Έχει δημοσιεύσει πλέον των ενενήντα επιστημονικών εργασιών σε εθνικά και διεθνή περιοδικά και συνέδρια, ενώ έχει εκδώσει δεκαέξι βιβλία και μονογραφίες στα πεδία της ναυτιλιακής οικονομίας, πολιτικής, λήψης αποφάσεων, ναυπηγικής οικονομικής, στρατηγικής, θεσμικού πλαισίου της εμπορικής ναυτιλίας, κ.ά.).

Παράλληλα, έχει διατελέσει Σύμβουλος σε εθνικούς και διεθνείς Οργανισμούς, σε επιχειρήσεις του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (σε επίπεδο Προέδρου Δ.Σ., Δ/ντος Συμβούλου και Εξειδικευμένου Συμβούλου) στην Ελλάδα και στην αλλοδαπή, ενώ παρουσιάζει σημαντική ερευνητική και μελετητική δραστηριότητα (συμμετοχή σε 27 εθνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα και δεκάδες εξειδικευμένα «Business Plan» για ναυτιλιακές, παραναυτιλιακές και ναυπηγικές επιχειρήσεις).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις