Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πυγμαχία: Δυνατό τεστ στην Κύπρο για τους αθλητές της ΕΑΠ

Πυγμαχία: Δυνατό τεστ στην Κύπρο για του...

Προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας

Ο μεγάλος στόχος για τους Πατρινούς πυγμάχους είναι να διακριθούν σε λίγες ημέρες στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της ΕΑΠ στις αρχές Νοεμβρίου.

Οι "μελανόλευκοι" πυγμάχοι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους θα πάρουν μέρος στο διεθνές τουρνουά "Λεμέσια"στην Κύπρο, από τις 19 έως 21 Οκτωβρίου.

Η αποστολή που θα αναχωρήσει την Πέμπτη για την Κύπρο μαζί με τους προπονητές Μάριο Καπερώνη και Λάμπρο Μιχαλόπουλο αποτελείται από τους εξής πυγμάχους:  Χρήστο Σταυρόπουλο (57 κιλά), Ανι Μετάι (60 κιλά), Βασίλη Κονταξή (64 κιλά), Σάκη Πεφάνη (64 κιλά), Νίκο Θεοδοσίου (69 κιλά) και Ηλία Αχμεντ (75 κιλά).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports