Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αισθητή η απουσία της Ναταλίας Γερμανού από την πρεμιέρα της Ρούλας

Αισθητή η απουσία της Ναταλίας Γερμανού ...

"Είχα ειδοποιήσει ότι θα είμαι εκτός Αθηνών"

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η απουσία της Ναταλίας Γερμανού από την πρεμιέρα του «Greek Idol», τη στιγμή μάλιστα που οι ιδιοκτήτες του σταθμού είχαν ζητήσει απ' όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα του σταθμού να στηρίξουν τη Ρούλα Κορομηλά στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ύστερα από τέσσερα χρόνια. Έτσι λοιπόν, σε αντίθεση με την Ελένη Μενεγάκη, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, την Κατερίνα Καραβάτου, τη Σίσσυ Χρηστίδου, την Μπέτυ Μαγγίρα, τον Γιώργο Τσαλίκη και τους υπόλοιπους παρουσιαστές του Alpha, που ήταν από νωρίς στο Studio Pro για να χειροκροτήσουν τη Ρούλα, η Ναταλία Γερμανού έλαμψε δια της απουσίας της. Κάποιοι μάλιστα θυμήθηκαν τα σχετικά πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν τις δυο τελευταίες σε κόντρα, ενώ άλλοι συνέδεσαν την απουσία της Ναταλίας με το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα ανανεώσει το συμβόλαιό της για το «Μες στην Καλή Χαρά», παρά τις πιέσεις των ιθυνόντων του σταθμού.

Την απάντηση έδωσε λίγο μετά το φινάλε του πεντάωρου (!) show, η ίδια η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Τwitter της: «Δεν έχω ζουμί ως θέμα, είχα ειδοποιήσει πριν από 10 μέρες ότι θα είμαι εκτός Αθήνας!» (σ.σ.: για την ακρίβεια την προηγούμενη μέρα έπαιζε μουσική στη Θεσσαλονίκη). Νωρίτερα μάλιστα είχε γράψει: «Shit, είμαι ακόμα στο αμάξι στην Eθνική οδό, θα χάσω την έναρξη».

Τα σχόλιά της όμως είχαν και συνέχεια, αφού οι θαυμαστές της την είχαν βομβαρδίσει με μηνύματα — ένας μάλιστα από αυτoύς εξέφραζε το φόβο του μην τυχόν και έχει και εκείνη την τύχη του Σάββα Πούμπουρα. «Είδα αρκετό, έχασα καμιά ώρα, φοβερό πλατό, έσκισε ο σκηνοθέτης μας, λάτρεψα τη Βαλάντω, την Αντιγόνη, την Γκλόρια».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight