Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρώτο πράξη στα πλέι οφ για την ΕΑΠ Λουξ

Πρώτο πράξη στα πλέι οφ για την ΕΑΠ Λουξ
Κόντης Γιάννης

Χριστόπουλος: "Υπολογίζουμε την Λαμία, θέλουμε τη νίκη"

Μια μέρα έχει απομείνει για την έναρξη των πλει-οφς και η ομάδα της ΕΑΠ Λουξ το απόγευμα (19.00) της Τετάρτης υποδέχεται την Λαμία, στο πρώτο παιχνίδι της α΄ φάσης των πλει-οφς. 
Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Το παιχνίδι με την Λαμία θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, υπολογίζουμε πολύ τον αντίπαλο μας που θα έρθει στην Πάτρα για να παίξει χωρίς άγχος. Στα πλει-οφς θα κάνουμε μια νέα προσπάθεια και ο στόχος μας είναι να πάρουμε τη νίκη για να κάνουμε το πρώτο βήμα. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια θέλουμε και πάλι μαζί μας τον κόσμο μαζί μας ώστε να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη». 
Από τους παίκτες, μίλησε ο κεντρικός της ΕΑΠ Λουξ, Χρήστος Κίτσιος ο οποίος τόνισε: «Στα δυο τελευταία παιχνίδια δεν πήγαμε καλά αλλά αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά και τα πλει-οφς με την Λαμία. Η ψυχολογία μας καθημερινά βελτιώνεται και στο παιχνίδι με την Λαμία θα επιδιώξουμε τη νίκη ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ξεκούραστα». 
Στο αγωνιστικό μέρος, οι «μελανόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την Τρίτη την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση. 
Ο τεχνικός της ΕΑΠ Λουξ, Γιώργος Χριστόπουλος ανακοίνωσε την 12αδα ενόψει του αγώνα με την Λαμία που αποτελείται από τους εξής: Χ. Ριβέρα, Μ. Γιορντάνοφ, Α. Ζέκοφ, Ι. Ροντρίγκεζ, Μ. Κόβατς, Χ. Κίτσιος,  Δ. Γκαράς,  Γ. Λιβαθηνός, Π. Πέτρογλου, Ν. Καραγκιόζης, Α. Αρμενάκης και Γ. Κιτσαντάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports