Επικράτησε 32-24 του Αρίωνα στην Πτολεμαϊδα
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια της Α1 η Ορμή Λουξ, επικρατώντας με 24-32 του Αρίωνα στην Πτολεμαίδα.
Οι "λέαινες" του Ευθύμη Πιπελίδη πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση και παίζοντας με πάθος κάλυψαν το κενό της Άνιας Φρέσερ η οποία έμεινε στην Πάτρα για να συνεχίσει τη θεραπεία της.
Έτσι, η ομάδα μας τερμάτισε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα έχει το απόλυτο πλεoνέκτημα έδρας στα Play offs, όπου στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει και πάλι τον Αρίωνα, που μετά από εξαιρετική πορεία κατέλαβε την 4η θέση. Το άλλο ζευγάρι θα είναι Αναγέννηση Άρτας - Νέα Ιωνία.
Πλέον στο στρατόπεδο των λεαινών η προσοχή στρέφεται στο Final Four του Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί 20-21 Μαρτίου στην Άρτα, εκεί που ως γνωστόν η Ορμή Λουξ θα βρεθεί αντιμέτωπη στον ημιτελικό με τον Μακεδονικό.
Αρίων (Σ. Βακάλης): Βαφειάδου Κ. 1, Τσαγκαλίδου 2, Βασιλειάδου Στ. 6, Μιχαηλίδου Ελ. 1, Στεφανίδου , Κόλια, Μιτκάνη, Βασιλειάδου Αθ. 2, Βαφειάδου Ε., Ναούμοσκα 1, Γκορντάνοφσκα 5, Σούτο 2, Τσιομπάνου 4, Σκόρδα.
Ορμή Λουξ (Ε. Πιπελίδης): Κόρρα, Ποιμενίδου 8, Καράγιωργα, Καζάκη 9, Στράτου 3, Σεμεντσένκο, Σταρσίνοφ 1, Καρέλα, Σκίπορ 3, Κουκολομάτη, Ρώσση, Ντάτσμαν 5, Ατσκάρ 3.
Τα δεκάλεπτα: 5-4, 9-9, 13-14, 18-19, 21-27, 24-32.
Δίλεπτες: 4-7.
Πέναλντυ: 3/4 - 4/6.
Στο 50.27 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα η Φιλίπα Ατσκάρ για επικίνδυνο παιχνίδι. Δεν κρατήθηκε το δελτίο της.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










