Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 13 Δεκεμβρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 13 Δεκεμβρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  13 Δεκεμβρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις   4 , 13, 22  ή 31  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  13.  (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 4, 13, 22 ή 31  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ  ΑΡΙΘΜΟΣ 13. (  4,13, 22, 31).

Εχεις έντονη επιθυμία για σταθερότητα και ασφάλεια.Πιστεύεις στα γερά θεμέλια,είσαι πρακτικός ,αξιόπιστος,τίμιος,δίκαιος.Η αυτοπειθαρχία είναι βασικό χαρακτηριστικό σου,και είσαι εργατικός και πρακτικός.


ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Αγαπάς πολύ την οικογένεια και την παράδοση και έχεις ταλέντο στην οργάνωση.Είσαι δημιουργικός ,δραστήριος,πειθαρχημένος,και πολύ πρακτικός μάνατζερ,γιατί επιμένεις στην ακρίβεια.Αυτή η ημερομηνία γέννησης  δείχνει ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα υγείας,και η πρόκληση εδώ είναι να είσαι πρόθυμος να δουλέψεις σκληρά και να επιμείνεις,παρά τους όποιους περισπασμούς ή περιορισμούς.

Η   ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ  ΧΡΟΝΙΑ ( Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια στις  13 Δεκεμβρίου)

Κατάλληλη χρονιά για να υποχωρήσεις και να ανασυνταχθείς.Περίοδος για να ακούς τους άλλους και ίσως ακόμη και για να αποδεχθείς τις αποφάσεις τους. 

Διάστημα αναμονής και καθυστερήσεων και όχι για να πραγματοποιήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.Θα είσαι ευαίσθητος στις λεπτές αποχρώσεις των σχέσεων και τις ανάγκες των άλλων.  
Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά,φέτος οι δικές σου ανάγκες θα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Συχνά γίνονται μετακομίσεις,γιατί το προσωπικό σου  έτος  χαρακτηρίζεται από προσαρμοστικότητα και ισορροπία.

Είναι περίοδος να συνδεθείς με τους άλλους,γιατί το μάθημα είναι η συνεργασία.Θα ακούς τους άλλους,θα συνεργάζεσαι,θα συμβιβάζεσαι και θα επιδιώκεις την αρμονία,σε όλα τα επίπεδα.

Καλλιέργησε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.Μη ζητάς να μιμηθείς τους άλλους, αλλά δώσε την προσωπική σου σφραγίδα σ΄όσα σε τριγυρίζουν. Πλούτισε διανοητικά και πνευματικά.Μην είσαι δειλός.


Ο   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ  (Η ροή του μήνα Δεκεμβρίου για όσους έχουν γενέθλια στις  13 Δεκεμβρίου)             
Μπορεί να φέρει κάτι απροσδόκητο.΄Ολα αλλάζουν αυτό το μήνα.Η ζωή σου μπορεί να πάρει νέα κατεύθυνση ή μπορεί να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις εντελώς κάποιο σχέδιο.

Μήνας της αλλαγής,ευνοεί τα ταξίδια,την περιπέτεια και την αβεβαιότητα.Απλώς κάνε  την απαραίτητη αλλαγή.

Είναι ένας μήνας όπου μπορεί να ξοδέψεις ανώφελα πολλή προσπάθεια, κι όπου θα είναι δύσκολο να οργανωθείς.Προσοχή στο σεξ.Μια κάποια τάση για απερισκεψία και περιπέτεια μπορεί να σε κάνει να διατρέξεις δυσάρεστες καταστάσεις..

Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις.Οι διαρκείς αλλαγές γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε σφάλματα.Προσπάθησε, αν γίνεται, να περιορίσεις όσο μπορείς περισσότερο το χάος στις υποθέσεις σου.


Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:rentzi.iro@gmail.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία