Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλεψεις αριθμολογίας για σήμερα 12 Δεκεμβρίου

Προβλεψεις αριθμολογίας για σήμερα 12 Δεκεμβρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  12  Δεκεμβρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις   3 , 12, 21  ή 30  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  12  (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 3, 12, 21 ή 30  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ  ΑΡΙΘΜΟΣ 12. (  3,12, 21, 30).

Διακρίνεσαι   για τη δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό, το χιούμορ και την ικανότητα να δίνεις χαρά στους άλλους. Η ευθυμία και η φιλικότητά σου είναι "μεταδοτικές" και έχεις  ευλογηθεί με μια παιδιάστικη χαρούμενη διάθεση.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Είσαι φιλικός, γεμάτος ενθουσιασμό και επιδιώκεις την ατομικότητα. Σε χαρακτηρίζει δημιουργικότητα, είσαι ευσυγκίνητος, κοινωνικός, στοργικός.


Η   ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ  ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια στις  12  Δεκεμβρίου)

Μια χρονιά κατάλληλη για να αρχίσεις κάθε εγχείρημα. Αρχισε τώρα γιατί η ροή είναι με το μέρος σου. Οτι αρχίζει τώρα ευνοείται. Είναι διάστημα για ανεξαρτησία και κουράγιο, για να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να προσηλωθείς σε αυτό που θέλεις να κάνεις. 

Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά που ήταν μια περίοδος απαγκίστρωσης, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αρχίσεις  από την αρχή. Ολα όσα κάνεις τώρα,θα επηρεάσουν το μέλλον σου.
Φέτος φυτεύεις σπόρους ,για όλο τον εννεαετή κύκλο.                                                                             
Εστίασε στους προσωπικούς σου στόχους. Εξοικειώσου πάλι με τις αναγκες σου. Τώρα φύτεψε σπόρους, για όλα τα νέα ξεκινήματα που μπορεί να κάνεις. Είναι περίοδος για να αυτοβελτιωθείς και να δημιουργήσεις έναν νέο εαυτό.

Εξάσκησε την αυτοπειθαρχία σου. Δυνάμωσε τη θέληση και την αποφασιστικότητά σου. Να επιμείνεις στις αποφάσεις  που πήρες, όταν είσαι βέβαιος πως είναι σωστές.

Ο   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ  (Η ροή του μήνα Δεκεμβρίου για όσους έχουν γενέθλια στις 12 Δεκεμβρίου)

Διάστημα που πρέπει να είσαι πρακτικός, πειθαρχημένος,και να ασχοληθείς με σκληρή δουλειά. Κατάλληλο διάστημα για να βεβαιωθείς ,για την σωστή πορεία των στόχων σου, ότι χτίζεις για το μέλλον και δημιουργείς γερά θεμέλια.

Αυτό το μήνα μπορεί να δουλέψεις πάνω σε οικογενειακά θέματα, ώστε να σιγουρευτείς, ότι η ζωή σου στέκει πάνω σε γερά θεμέλια. Κατάλληλος για να ασχοληθείς με θέματα υγείας-τσεκαπ-.                                                                                                                                      
Θα θέλεις να χτίσεις ένα θεμέλιο σταθερότητας, για όλο τον προσωπικό σου χρόνο.                      
Καταπολέμησε την έλλειψη ενθουσιασμού, που θα μπορούσε να σε κάνει να χάσεις πολύτιμες ευκαιρίες.

Φρόντισε επίσης να μην περιπέσεις σε τεμπελιά ή ατημελησία. Βάλε σε τάξη τις εκκρεμότητές σου, γιατί σ’ αυτόν το μήνα θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Μην αμελείς την υγεία σου.


Ηρώ Ρεντζή

Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)

email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία