Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 11 Δεκεμβρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 11 Δεκεμβρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  11  Δεκεμβρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις  2, 11, 20 ή 29  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  11  (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 2 , 11, 20 ή 29  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ  ΑΡΙΘΜΟΣ 11 (2,11, 20, 29)

Τα πηγαίνεις καλύτερα ,όταν συνεργάζεσαι με τους άλλους .Σου αρέσει να δουλεύεις σε ομάδες  και είσαι από τη φύση σου ειρηνοποιός.Σέβεσαι τους άλλους και προσφέρεις συμπαράσταση,είσαι ευαίσθητος,συνεργάζεσαι καλά και έχεις ανάγκη έναν καλαίσθητο τρόπο ζωής.Σου αρέσει να είσαι με κόσμο και προτιμάς να δουλεύεις στα  παρασκήνια.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Είσαι διαισθητικό άτομο με υψηλή ενέργεια.΄Εχεις μιά ιδιαίτερη νευρικότητα που απαιτεί ισορροπία,αν θέλεις να ζήσεις μιά αρμονική  ζωή.Ο ιδεαλισμός,η έμπνευση και η καινοτομία σε χαρακτηρίζουν.

Η   ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ( Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια στις  11  Δεκεμβρίου)
Ετος συγκομιδής.Το έτος των ανταμοιβών,για όλες τις προσπάθειες που έκανες τα τελευταία χρόνια.                                                                                                                                               

Το τέλος, η κατάληξη του εννεαετούς κύκλου.Η περίοδος που θα θερίσεις τους καρπούς  από τους σπόρους που φύτεψες πριν 9 χρόνια.Το τέλος του κύκλου.Πρέπει να αφήσεις κάποια πράγματα να φύγουν από τη ζωή σου,να τελειώσεις εκκρεμείς υποθέσεις και να ονειρευτείς τα επόμενα  9 χρόνια.   

Είναι η ώρα να κάνεις καινούργια οράματα,να ονειρευτείς και να φανταστείς ξανά,πώς θέλεις να προχωρήσει η ζωή σου,να αφήσεις κάποια πράγματα να ολοκληρωθούν και να περιμένεις,γιατί το ξεκίνημα θα έλθει την επόμενη χρονιά. Με έντονες συναισθηματικές εμπειρίες,γιατί απαγκιστρώνεσαι από το παλιό,ώστε να έρθει το καινούργιο.                               

Ετος μετασχηματισμού.Ενα μεγάλο μέρος της προσωπικής σου ιστορίας θεραπεύεται ή απελευθερώνεται.Παράλληλα έρχεται κάποιο τέλος.
Καλή οικονομικά.΄Ετος που θα συγχωρήσεις και θα ξεχάσεις. Χρησιμοποίησε την διαίσθηση για να ολοκληρώσεις και να περατώσεις καταστάσεις και εκκρεμότητες σε όλα τα επίπεδα.                                                            
Διάστημα κατάλληλο,για να συνδιάζεις και να ολοκληρώσεις και αν χάσεις την ευκαιρία αυτή να δώσεις τέλος σε κάποια πράγματα,οι ημιτελείς καταστάσεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν συγκαλυμμένες.Θα περιμένουν να τις αντιμετωπίσεις μετά από 9 χρόνια.                  

Το έτος ευνοεί τις γνωριμίες που γίνονται σε ταξίδια.
Θεώρησε πως το τέλος του κύκλου που έχεις φέτος, συνεπάγεται έναν απολογισμό του τι έχει γίνει και την προετοιμασία του τι πρόκειται να γίνει.

Προετοιμάσου για κάθε ενδεχόμενο.Κρίνε κάθε πράγμα και κάθε άτομο με φρόνηση και μέτρο.       

Ο  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Δεκεμβρίου για όσους έχουν γενέθλια στις 11  Δεκεμβρίου)

Ο πιο ευχάριστος μήνας του προσωπικού σου έτους,εκτός αν περιέχεται σε προσωπικό έτος  4 ή 7,πράγμα που φέρνει ένα σωρό αντικρουόμενες  επιρροές.                                                                                     
Εκφράσου λεκτικά και συναισθηματικά.                                                                                                            
Διάστημα διασκέδασης,παιχνιδιού,να βγεις για ψώνια,για φαγητό, να συχνάζεις σε συγκεντρώσεις,να δεχθείς  προσκλήσεις.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να σου δοθεί είναι να επωφεληθείς από κάθε ευκαιρία για να προβάλεις θετικά την προσωπικότητά σου και τα ταλέντα σου.

Τάση για να ξοδεύεις χωρίς μέτρο και να συμπεριφέρεσαι μ΄εκκεντρικότητα.Ευκολία να υποκύπτεις στις χαρές των αισθήσεων και να πέφτεις σε υπερβολές.Προσοχή επίσης να μην εκφράζεις κρίσεις ανόητες και προσβλητικές ,και να μην προσβάλλεις την ευθυξία των άλλων προσφέροντας κακόγουστα θεάματα ή επιδεικνύοντας τον εαυτό σου με δυσάρεστο τρόπο.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία