Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 8 Δεκεμβρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 8 Δεκεμβρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  8  Δεκεμβρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις   8 , 17,   ή 26  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  8  (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 8, 17,  ή 26  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ  ΑΡΙΘΜΟΣ  8 ( 8, 17, 26 )

Είσαι ικανός επιχειρηματίας  και μπορείς να χειρίζεσαι χρήματα και μεγάλα εγχειρήματα  με  αριστοτεχνικό τρόπο και θέλεις να πετύχεις στη ζωή αποκτώντας κυρίως υλικά πλούτη.Είσαι φιλόδοξος,γεμάτος σιγουριά και κύρος,ενώ οι άλλοι μπορεί να πτοούνται από τη δύναμη σου.Φυσικά θέλεις να είσαι το αφεντικό στις περισσότερες καταστάσεις - ακόμα και στο γάμο σου ή στις προσωπικές σου σχέσεις-.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ  8  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΄Εχεις δυνατό χαρακτήρα,καλή κρίση,ένα καλό σύστημα αξιών και την ικανότητα να διαχειρίζεσαι και να ολοκληρώνεις μεγάλα εγχειρήματα.Είναι φυσικό να θέλεις να είσαι επικεφαλής μιας και είσαι φιλόδοξος και έχεις  σαν στόχο την υλική επιτυχία και την ασφάλεια.

Η   ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ  ΧΡΟΝΙΑ ( Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια στις  8 Δεκεμβρίου)
Αν έχεις ηλικιωμένους γονείς ,αυτή θα είναι η χρονιά τους.Με έναν απίστευτα συστηματικό τρόπο,φέτος η οικογένειά σου θα σε χρειαστεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Είναι χρονιά που απαιτεί να εξισορροπήσεις την οικογενειακή με την επαγγελματική σου ζωή,ενώ ταυτόχρονα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις στην καριέρα σου,ακόμα και αν αυτό σημαίνει να βρεις καινούργια δουλειά.

Τα συζυγικά θέματα περνούν στο προσκήνιο.Είτε θα αναλάβεις  μια νέα δέσμευση στη σχέση σου,είτε θα αποφασίσεις να μην το κάνεις ενεργοποιώντας έτσι το τέλος του γάμου.΄Ομως θα χρειαστεί 3 χρόνια ακόμα  ,όταν η ενέργεια θα αφορά την περάτωση των πραγμάτων,για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Ετος που ευνοεί τους δεσμούς,είτε προσωπικούς,είτε για υποθέσεις.Ευνοούνται οι σχέσεις,οι επαφές,οι συμφωνίες,είτε ιδιωτικές,είτε δημόσιες.Οι συνεννοήσεις που θα γίνουν σάυτό το έτος,θα έχουν άριστες πιθανότητες να γίνουν νόμιμες.Είναι πιθανόν η οικογένεια να μεγαλώσει.                                          

Αυτή τη χρονιά  αρχίζει με μεγαλύτερη ευκολία η σχέση που,προορίζεται να διαρκέσει για όλη τη ζωή. Σαν αντίθεση,αυτό είναι το έτος των διαζυγίων.

Προσαρμόσου με ηρεμία και σιγουριά στο περιβάλλον και στις καταστάσεις που συναντάς στο γραφείο και στο σπίτι.Μην κρίνεις ασυλλόγιστα.Απόδωσε τη σωστή αξία στα αισθήματα, τόσο τα δικά σου, όσο και των άλλων.       

Ο   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ  (Η ροή του μήνα Δεκεμβρίου για όσους έχουν γενέθλια στις  8 Δεκεμβρίου)             

Θερίζεις αυτά που έσπειρες τους προηγούμενους μήνες. Θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ,να απαγκιστρωθείς και να απελευθερωθείς από καταστάσεις από τη ζωή σου.                          

Κάποια πράγματα θα πάρουν οριστικό τέλος. Η περάτωση θα είναι το Α και το Ω .Θα έχεις διάθεση να καθαρίσεις αρχειοθήκες και ντουλάπια,να τελειώσεις παλιούς δεσμούς.
Η ενέργεια αυτού του μήνα σε καλεί να δώσεις ,ένα τέλος σε εκκρεμότητες,να τις αφήσεις να φύγουν από τη ζωή σου και να κάνεις χώρο για κάτι καινούργιο που θα έλθει τον επόμενο μήνα. 

Οι αντιθέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτό το μήνα,έχουν την τάση να βαστάξουν πολύ,αν όχι να μείνουν για πάντα αγεφύρωτες.Είναι κατάλληλος μήνας για να κόψεις δεσμούς που έχουν γίνει ανεπιθύμητοι.Τόσο στο αισθηματικό επίπεδο,όσο και στον τομέα της φιλίας ή των υποθέσεων.

Μην προσπαθείς να καλέσεις πίσω κάποιον που απομακρύνεται ή να αρπάξεις από τα μαλλιά μια κατάσταση που είναι ανεπανόρθωτα  καταδικασμένη.Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις.

Κατά τη διάρκεια αυτού του προσωπικού σου  μήνα είν΄εύκολο να δεις τον εαυτό σου σαν ένα είδος πόλου ακίνητου μέσα σ΄έναν κόσμο που πάει στην καταστροφή.Πρέπει να καταπολεμήσεις αυτή την τάση, εμποδίζοντάς τη να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου με τους άλλους.

Μη δίνεις υπερβολική σημασία στα προσωπικά σου αισθήματα, αλλά προσαρμόσου στα γεγονότα.Μην είσαι εγωϊστής.


Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία