Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 5 Δεκεμβρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 5 Δεκεμβρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  5  Δεκεμβρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις   5 , 14,   ή 23  οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  5  (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 5, 14,  ή 23  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  5 (5 , 14, 23 ).

΄Εχεις έμφυτη αίσθηση περιπέτειας και μιά επιθυμία για συχνές αλλαγές και ερεθίσματα. Η υπομονή δεν είναι το δυνατό σου σημείο,ενώ η ανεξαρτησία είναι.Οι δεσμέσεις,σου είναι δύσκολες.Είσαι επικοινωνιακός,με προσωπικότητα που μαγνητίζει,και ασκείς έντονη έλξη  στο αντίθετο φύλλο.Είσαι προνοητικός,επινοητικός,εξαιρετικά περίεργος,και σου αρέσει η κίνηση.Πρέπει να είναι κανείς γρήγορος για να διατηρήσει την προσοχή ενός ατόμου με αριθμό το  5.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 5  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Το ρίσκο είναι η δεύτερη φύση σου. Θα μπορούσα να πω,ότι το ρίσκο είναι η  Π Ρ Ω Τ Η  φύση για σένα.Είσαι εύστροφος ,έξυπνος και μπορείς να γίνεις εξαιρετικός πωλητής.Ξεφεύγεις από την πεπατημένη της παράδοσης και μερικές φορές έχεις επαναστατική νοοτροπία.

Η   ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ  ΧΡΟΝΙΑ ( Πώς θα είναι  το 2011 για όσους έχουν γενέθλια στις  5 Δεκεμβρίου)
Χαρά, διασκέδαση και κοινωνικές  επαφές.   
Μαθαίνεις να εκφράζεις ο,τι υπάρχει στην καρδιά σου.Να βρεις λέξεις,να πεις αυτά που νοιώθεις ,να εκφράσεις την αλήθεια σου. Αν παλεύεις να εκφράσεις την αλήθεια σου,θα περάσεις συναισθηματική κρίση. 

Χρονιά για να κάνεις συζητήσεις από καρδιάς.Είναι ώρα να παίξεις και να συναναστραφείς με τους άλλους.Πρέπει να αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο γα να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου φέτος.Αυτό το έτος είναι τέλειο για να σχεδιάσεις και να φέρεις σε πέρας κάτι σημαντικό προορισμένο να διαρκέσει για πολύν καιρό.

Καλλιέργησε μια ψυχική κατάσταση ευτυχίας και ικανοποίησης.Ακολούθησε την διαίσθησή σου.Συμπεριφέρσου με αξιοπρέπεια κι όσο καλύτερα σου επιτρέπουν η προσωπικότητα και η μόρφωσή σου, προπάντων, όταν βρίσκεσαι μπροστά σε κόσμο.     

Ο   ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ  (Η ροή του μήνα Δεκεμβρίου για όσους έχουν γενέθλια στις  5 Δεκεμβρίου)
Θα έχεις μια αίσθηση καθήκοντος και ευθύνης.Φροντίδα για την οικογένεια,θα ασχολείσαι με οικογενειακά θέματα,ή επισκέψεις σε συγγενείς.                                                                                           

Θα θέλεις να μείνεις στο σπίτι ή με την οικογένειά σου.Θα τριγυρίζεις στο σπίτι κάνοντας οικιακές δουλειές.                                                                                                                                                          
Κατάλληλος μήνας να παντρευτείς ή να ξεκινήσεις τις διατυπώσεις,για ένα διαζύγιο. Περίοδος τυχερή,για κάθε είδους σχέση.

Θα μπορέσουν ν΄ανανεωθούν φιλίες που παραμελήθηκαν πολύν καιρό , να ενισχυθούν αξιόλογες γνωριμίες, για να γίνουν χρήσιμες συναντήσεις σε νέο περιβάλλον.
Καλλιέργησε τα προσωπικά σου ταλέντα: ζωγραφική , μουσική , κάθε τι που μπορεί να διεγείρει το νου σου.

Κάποια ελαφρότητα στη σκέψη μπορεί να σε κάνει ν΄αναβάλεις ή ν΄αποφύγεις ορισμένες υποχρεώσεις που, αντίθετα, πρέπει ν΄αντιμετωπισθούν.Εξάλλου απόφυγε  στάσεις πολύ οπισθοδρομικές ή συντηρητικές, κι΄εκτίμησε τους νεωτερισμούς έστω κι αν είναι κάπως υπερβολικοί.

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία