SPOTLIGHT

/

Το αλκοόλ ήταν τελικά αυτό που σκότωσε την Amy Winehouse

Κοινοποίηση
Tweet

Είχε πιεί πέντε φορές πάνω απο το όριο

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ευθύνεται για τον αιφνίδιο θάνατο της διάσημης Βρετανίδας τραγουδίστριας Amy Winehouse, όπως διαπιστώθηκε έπειτα από την έρευνα για τα αίτια του θανάτου της.

Όπως διαπιστώθηκε, η 27χρονη είχε πιει τουλάχιστον πέντε φορές παραπάνω από το νόμιμο όριο που επιτρέπεται σε κάποιον να πιεί, όταν πρόκειται να οδηγήσει. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή βρέθηκαν 416mg αλκοόλ ανά 100ml αίματος.
Η τραγουδίστρια είχε καταφέρει να μείνει χωρίς αλκοόλ για τρεις εβδομάδες και η υπερβολική κατανάλωση την οδήγησε σε δηλητηρίαση η οποία επέφερε τον θάνατο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight